Image default
Actualitate

Liviu Dragnea își pierde afacerile de sute de milioane de euro, una câte una. Ce a făcut fiul său Valentin de când tatăl e la închisoare

Liviu Dragnea avea afaceri de sute de milioane de euro înainte de a intra la închisoare, iar acum situația financiară, cel puțin în scripte, nu pare a fi una bună. Majoritatea așa-ziselor investiții din Teleorman i le-a cedat fiului, Valentin Dragnea, ca banii să rămână în familie, iar Dragnea să se ocupe nestingherit de politică. Până ce a fost condamnat și trimis pentru 3 ani și jumătate la pușcărie, în dosarul angajărilor fictive din Teleorman.

Iată că acum afacerile odinioară înfloritoare când Dragnea concentra în mâna lui puterea, au ajuns să intre în faliment, pe rând.

Dragnea avea hoteluri și firme agricole în Teleorman iar acum toate aceste companii aparțin, în acte, fiului său. În plus, de-a lungul anilor, familia Dragnea a primit subvenții de zeci de milioane de euro pentru aceste afaceri. În realitate însă, fostul lider PSD a fost cel care a coordonat toate aceste afaceri.

În numai un an, adică cam de când fostul lider PSD este închis, fiul său Valentin a pus lacătul pe ușa a două companii, informează Playtech.

Tânărul afacerist nu pare să se descurce prea bine, analizând declarațiile fiscale depuse pentru fiecare dintre companiile familiei.

Astfel, din cele 5 firme deținute de familia Dragnea, trei dintre ele au încetat să funcționeze. Celelalte două au avut cifra mari de afaceri, însă niciun fel de profit. Au înregistrat, însă, datorii de 22 milioane de euro.

Liviu Dragnea, pierderi uriașe

Liviu Dragnea avea FERMA SALCIA S.A– Firma de cârnați a ajuns în mâinile lui Valentin Dragnea în 2014, pe când avea numai 24 de ani. În prezent, compania are pierderi uriașe

Cifră de afaceri: 10 731 420

Profit: -2 110 964

Datorii: 51 816 076

NUTRELLO GROUP

Cifră de afaceri: 39 110 573

Profit: 826 925

Datorii: 54 789 838

BUCHAREST RESIDENCE SRL

Bucharest Residence SRL este o firmă de investiții imobiliare, înființată în 2018. Asociați sunt Valentin Dragnea, firma Nutrello Group și Dragne Ilie Liviu.Conform declarației fiscale pe 2019, firma nu a întregistrat absolut nicio încasare.

Gransiloz SRL- dizolvare fără lichidare

Compania s-a ocupat mulți ani cu tot ceea ce înseamnă cultivarea cerealelor, a plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de seminţe oliagenoase. În 2017, firma a avut încasări de 39.266.122 lei, fiind una dintre cele mai profitabile afaceri ale familiei Dragnea. Între timp, din motive necunoscute, compania a fost dizolvată fără lichidare.

FERMA SALCIA DISTRIBUTION – S.R.L –

Compania a fost înființată în 2017, iar în 2019 s-a produs radierea ei, deși în cei doi ani a avut câștiguri substanȚIALE. FERMA SALCIL SRL s-a ocupat cu distribuția produselor din carne preparate tot de firma fiului lui Liviu Dragnea.

Related posts

Năsui nu vede diferențele între PSD și PNL

Alina Angelescu

Clotilde Armand: Avocata lui Dragnea a încasat peste jumătate de milion de lei pentru servicii juridice de la primăria Sectorului 1

Andrada Ionescu

Marcel Ciolacu, despre posibila eliberare a lui Dragnea din închisoare: Din postura de președinte al PSD nu îl voi contacta

Andrada Ionescu

Leave a Comment