Image default
Actualitate

Un candidat a murit în timpul unei întâlniri electorale la Dăbuleni. Ce partid reprezenta

Un candidat a murit cu trei săptămâni înainte de alegerile locale. Gabriel Ciulu, candidatul PPU-SL la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, a murit vineri la vârsta de 52 de ani, chiar în timpul unei întâlniri electorale cu fermierii din Dăbuleni.

Un candidat a murit  la Dăbuleni. Potrivit medicilor, bărbatului i s-a făcut rău după ce a ţinut un discurs la întâlnirea electorală la care au participat circa 20 de persoane, iar echipajul care a ajuns la faţa locului nu a reuşit să îl resusciteze, relatează publicația Știri pe Surse.

Anunţul decesului lui Gabriel Ciulu a fost făcut şi de Partidul Puterii Umaniste – Social – Liberal pe pagina de Facebook: „Familia umanistă a primit astăzi o lovitură dureroasă. Gabriel Cristian Ciulu, candidatul umaniştilor pentru CJ Dolj, s-a stins din viaţă la Dăbuleni, unde participa la un eveniment de campanie. Un om deosebit şi un profesionist desăvârşit, Gabriel Ciulu era liderul filialei municipale Craiova. Condoleanţe familiei îndoliate şi Dumnezeu să-l ierte!”, au transmis reprezentanţii PPU-SL.

Related posts

Robert Negoiță, principalul candidat la Primăria Sectorului 3. Cum a trecut de la dosarele de prostituție la locul în top din sector

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan, candidatul blocului de dreapta pentru București, a început oficial campania de strângere de semnături

Constantinescu Gabriel

Prioritățile declarate de Petre Roman pentru Capitală, de pe listele PSD pentru Consiliul General. Fostul premier spune că vrea un București care „să respire”

Leave a Comment