Liviu Dragnea este interzis în fostul său partid, care l-a primit la eliberare
Liviu Dragnea este interzis în fostul său partid, care l-a primit la eliberare

Liviu Dragnea este interzis în fostul său partid, care l-a primit cu brațele deschise după ce a ieșit din închisoare. Persoana, imaginea și numele lui Liviu Dragnea au fost declarate „neautorizate” în cadrul Alianței pentru patrie, condusă de Codrin Ștefănescu.

Alianța pentru Patrie (APP) se disociază în mod public, „definitiv și irevocabil” de Dragnea Nicolae Liviu, se arată într-un comunicat al formațiunii politice.

Din acest moment toate materialele de propagandă legate de persoana, imaginea și numele Dragnea Nicolae Liviu , sunt declarate neautorizate în cadrul A.P.P., și nu vor mai putea fi folosite în nicio organizație a partidului.

Membrii de partid care se vor folosi în continuare de imaginea și numele lui Dragnea Nicolae Liviu, indiferent de funcția interimară deținută, vor fi excluși din partid, prin decizie centrală sau locală.

Persoanele numite interimar în diferite funcții din cadrul organizațiilor A.P.P. care îndrăznesc să împiedice desfășurarea activității organizatorice prin nepredarea documentelor de evidență a membrilor de partid, cât și actele financiar contabile, vor întâmpina plângeri penale oficiale, din partea avocaților A.P.P”, precizează sursa citată.

A.P.P. este o stare de spirit! A.P.P. nu este partidul unui singur om sau al unui grup ocult! A.P.P. înseamnă românism, nu securism!”, se mai arată în comunicat.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *