Ludovic Orban candidatură la prezidențiale. Președintele PNL se gândește mai departe de un nou mandat în fruntea liberalilor, către fotoliul de la Cotroceni. Ludovic Orban a spus că ar putea intra în cursa alegerilor prezidențiale din 2024

„Sunt conştient de faptul că, odată înscris în lupta pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, odată cu acest mandat, trebuie să iau în calcul şi candidatura la Preşedinţia României, pentru că preşedintele Partidului Naţional Liberal va trebui să intre în lupta pentru alegerile prezidenţiale din 2024. Sigur, pe de altă parte, sunt un om care am în vedere toate alternativele, în politică e bine să ai o gândire strategică”, a declarat Ludovic Orban, marți seară, la Kanal D.

Președintele PNL a explicat că are în vedere toate variantele posibile și că va analiza serios opțiunile, pentru ca liberalii să câștige alegerile prezidențiale din 2024 cu cel mai bun candidat.

„Răspunsul este că ştiu că, odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, trebuie să iau foarte în serios şi candidatura la Preşedinţia României”, a adăugat Ludovic Orban.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.