Gropile din sectorul 6 vor dispărea. Este promisiunea primarului Ciprian Ciucu.
„Am solicitat, am insistat și am primit acordul Primăriei Generale să reparăm din străzile/bulevardele principale care se află în administrarea PMB, mai exact a Administrației Străzilor!”, a precizat Ciucu.
Lucrările vor începe săptămâna viitoare. Prima arteră vizată este Prelungirea Ghencea, „pentru că situația o impune și nu mai rabdă așteptare! Vom planifica și alte lucrări și vom cere acordul să reparăm și alte străzi”, precizează primarul sectorului 6.
Gropile din sectorul 6 vor fi reparate pe cheltuiala Primăriei sectorului 6. Ciucu spune că asta nu va afecta investițiile planificate pe microzone sau străzile care au nevoie de lucrări de anvergură precum drumul Osiei și drumul Belșugului.
„Am făcut un inventar cu harta gropilor de pe raza Sectorului 6 pe artere care țin de Administra Străzilor. (…) Până acum am identificat 100 care nu suferă amânare. 27 dintre acestea sunt doar pe Prelungirea Ghencea”, a explicat Ciucu.
Dealtfel, gropile din sectorul 6 au fost puse și pe hartă.
„Colaborez cu domnul primar general Nicușor Dan si vom colabora și ne vom susține reciproc și în continuare pentru a repara, pas cu pas, ceea ce este stricat în București”, a punctat Ciucu.
Primarul sectorlui 6 a precizat că Primpria Sectorului 6 nu are capacitatea financiară de a prelua proiectul de investitii de pe Prelungirea Ghencea al PMB. Valoarea acestuia este de 480 de milioane de lei. Bugetul de investiții ai Primăriei sectorului 6 este de doar 300 de milioane de lei în 2021.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul