Ludovic Orban a lansat, joi, un atac la adresa lui Florin Cîțu. Potrivit liderului liberal, există o nemulțumire profundă la adresa PNL, în special față de premier, care are un grad de respingere comparabil cu cel al lui Băsescu după ce a anunțat tăierea pensiilor și salariilor, spune Ludovic Orban.

Mai mult, Orban dezvăluie că o bună parte dintre liberali, ca să-l țină în viață pe Cîțu, au făcut înțelegere cu PSD să blocheaze moțiunea de cenzură.

„În primele șase luni ale anului PNL a fost constant în jur de 27%. După data de 1 iunie, când premierul s-a hotărât să candideze la președinția partidului, pur și simplu a început o nebunie. La ora actuală suntem într-o situație dificilă, există o nemulțumire profundă, în special față de persoana premierului – un grad de respingere uriaș de aproape 64%”, a mai spus șeful PNL, Ludovic Orban.

„E comparabil cu gradul de respingere pe care îl avea Băsescu după ce a anunțat tăierea pensiilor și salariilor. Este, pur și simpu, un val împotriva noastră”, a afirmat Ludovic Orban, președintele PNL, în timpul prezentării moțiunii sale în fața membrilor PNL Caraș Severin.

„Dacă deschideți contul de Facebook și postați ceva sau vă uitați pe comentariile, în special ale echipei câștigătoare…. Numai că vă previn să luați calmante să nu vă îmbolnăviți. Suntem într-o situație foarte dificilă care a culminat cu o criză provocată de decizii luate fără consultarea partidului și președintelui PNL. Din păcate, am început să ne facem de râs, pentru că o parte dintre colegii mei, fără acordul meu, ca să-l țină în viață pe Cîțu, au făcut înțelegere cu PSD și blochează moțiunea de cenzură, încălcând grav Constituția”, le-a spus Ludovic Orban, președintele PNL, liberalilor prezenți.

Congresul PNL are loc pe 25 septembrie, iar la președinția formațiunii și-au depus cadidatura Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *