Ludovic Orban își face partid liberal dacă va fi silit să părăsească PNL. Chiar el a spus asta, după ce mai multe persoane i-au cerut demisia, luni seară, la Biroul Executiv al PNL. Orban spune că nu mai vrea să fie „părtaș” la deciziile conducerii care „este complet ruptă de realitate”.

Au fost voci în PNL care i-au cerut demisia și că este posibil să construiască o nouă formațiune politică liberală, a spus Orban luni seară, citat de B1TV

Au fost vreo două-trei voci care mi-au cerut demisia. Eu nu vreau sa plec. Mi-am petrecut 31 de ani in PNL, nu sunt omul care să plec că mi s-a năzărit. Problema e că nu mai pot fi părtaș cu deciziile conducerii PNL, care e complet ruptă de realitate”, a declarat Orban, citat de B1TV

Este posbil să construiesc o nouă forţă politică, Forţa liberală, Forţa naţională, numele e mai puţin important. O alianță cu PSD m-ar face să plec imediat din partid. Președintele Iohannis a arătat că nu vrea refacerea alianței cu USR și nu a dat niciun semnal în acest sens”, a mai spus fostul președinte PNL.

Ludovic Orban își face partid liberal. Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a fost întrebat, după ședința liberalilor de luni seară, dacă s-a discutat despre excluderea lui Ludovic Orban.

„Mâine în BPN vom discuta şi cazul celor 14 parlamentari care au decis să iasă din grupul PNL. Mă întristează să văd că dintr-o competiţie oamenii nu au înţeles nimic. Adversarii nu sunt în interiorul PNL, ci din afara PNL, de aceea, fac un apel la aceşti colegi care încă sunt în PNL să reconsidere deciziile”.

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a vorbit, luni seară, și despre depunerea mandatului de către Nicolae Ciucă,afirmând că acesta nu avea ”nicio şansă”.

Şi-a dat seama că nu are nicio şansă să fie investit Guvernul, un lucru care era cunoscut încă de la desemnarea sa. Era clar ca nu avea nicio şansă, nici nu ştiu de ce a fost desemnat”, a afirmat Orban.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *