Image default
Actualitate

Ludovic Orban nu renunță la anticipate, din cauza Parlamentului. „Respinge pe bandă rulantă acte normative”

Ludovic Orban nu renunță la anticipate, în ciuda opoziției fățișe a PSD. Un argument în plus al premierului desemnat este că „Parlamentul respinge pe bandă rulantă acte normative adoptate de Guvernul pe care îl conduc” a explicat Ludovic Orban.

„După părerea mea, vor fi alegeri anticipate, nu putem să renunţăm la un obiectiv fundamental pentru România. Chiar faptul că Parlamentul respinge pe bandă rulantă acte normative adoptate de Guvernul pe care îl conduc, acte normative care aduc lucruri bune pentru oameni, este un argument în plus pentru dizolvarea Parlamentului şi pentru organizarea de alegeri anticipate”, a declarat Ludovic Orban, potrivit Stiri pe Surse.

Ludovic Orban nu renunță la anticipate chiar dacă Ordonanţa de Urgenţă cu acest obiect a fost respinsă miercuri de plenul Senatului. Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că decizia privind alegerile anticipate se va lua în Camera Deputaţilor, care este Cameră decizională în acest caz. Guvernul a dat o ordonanţă pentru alegerile anticipate ”din motive extrem de temeinice”, iar cine va vota împotrivă ”nu vrea să respecte termenele constituţionale” a mai spus Orban.

Suntem în procedura de declanşare a alegerilor anticipate. PNL are ca obiectiv buna guvernare şi realizarea marilor reforme de care România are nevoie.

Avem ca obiectiv realizarea unei creşteri economice rapide care să asigure o dezvoltare rapidă a economiei româneşti.

Buna guvernare depinde de existenţa unui Parlament care să fie o oglindă fidelă a aspiraţiilor românilor.

PNL urmăreşte prin anticipate să dea din nou puterea românilor” spunea Orban în urmă cu câteva zile.

Related posts

Care sunt prioritățile lui Florin Cîțu, imediat după anunțul nominalizării pentru funcția de premier

Constantinescu Gabriel

Dan Barna susține alegerile anticipate și neagă un eventual „blat ” PNL-PSD

Constantinescu Gabriel

Ludovic Orban anunță cum se calculează indicele cazurilor noi de COVID la mia de locuitori

Andrada Ionescu

Leave a Comment