Ludovic Orban respectă orientările cetățenilor inclusiv în viața privată
Ludovic Orban respectă orientările cetățenilor inclusiv în viața privată

Ludovic Orban respectă orientările cetățenilor inclusiv în ceea ce privește viața privată, a spus premierul în replică față de un proiect aflat pe ordinea de zi a Parlamentului European. Însă, fostul premier s-a declarat de fiecare dată un susținător al libertății vieții private.

Întrebat cum comentează faptul că Parlamentul European a decis ca Uniunea Europeană să fie „zonă de libertate LGTBIQ” şi care este stadiul unui proiect referitor la parteneriatul civil care a primit aviz negativ de la Guvern în 2020, Ludovic Orban a precizat: „Respect drepturile fiecărui cetăţean, inclusiv dreptul de a avea orice orientare doreşte. Pe de altă parte, eu sunt un susţinător al familiei tradiţionale şi este cunoscută poziția mea” relatează B1TV.

Parlamentul European (PE) a dezbătut un proiect de rezoluţie care proclamă Uniunea Europeană (UE) drept o „zonă de libertate” pentru lesbiene, gay, bisexuali şi transsexuali (LGBT).

Comisarul european însărcinat cu Egalitatea Helena Dalli şi-a exprimat miercuri ”susţinerea” faţă de această iniţiativă Ea subliniază că, în mai multe state UE, lesbienele, gay-ii, bisexualii, transsexualii, intersexualii şi persoanele queer (LGBTIQ) se confruntă cu atacuri tot mai numeroase din partea unor oficiali politici, religioşi şi altor figuri publice”. ”UE trebuie să fie o zonă de libertate pentru noi toţi, fără excepţie”, a îndemnat ea.

Leave a comment

Lasă un răspuns