Un raport de activitate al ministrului sănătății a cerut Florin Cîțu
Un raport de activitate al ministrului sănătății a cerut Florin Cîțu

Un raport de activitate al ministrului sănătății a cerut premierul Florin Cîțu, miercuri. Premierul vrea să știe ce măsuri s-au luat în ministerul condus de Vlad Voiculescu pentru pregătirea celui de-al treilea val de coronavirus.

Raport de activitate. „Am cerut Ministerului Sănătății ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport al activității desfășurate începând cu luna decembrie, în vederea pregătirii valului trei al pandemiei și, bineînțeles, să ne prezinte și care sunt planurile pentru perioada următoare”, a anunțat Cîțu.

Totodată, prim-ministrul a spus că își dorește ca și Ministerul Sănătății să aibă săptămânal o conferință de presă, așa cum se întâmplă cu Comitetul privind Coordonarea activităților de vaccinare, relatează B1TV.

„Am spus că ar fi important ca Ministerul Sănătății să vină, exact cum face CNCAV, să aibă o conferință de presă săptămânală. Să știți exact când este conferința de presă și acolo să puteți să întrebați și să fie prezentată evoluția planului prin care încercăm să oprim această pandemie. Sper ca de săptămâna viitoare să nu fie doar o conferință de presă a CNCAV, să fie și una a Ministerului Sănătății, săptămânal”, a mai spus Florin Cîțu.

Leave a comment

Lasă un răspuns