Premierul Ludovic Orban şi ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista liberalilor bucureşteni la Camera Deputaţilor, la alegerile parlamentare din acest an, iar ministrul Finanţelor Florin Cîţu este pe primul loc pe lista pentru Senat.

Organizaţia PNL Bucureşti a votat sâmbătă seară listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare, liste ce au fost validate duminică de Biroul Politic Naţional al partidului.

Pe primele locuri pe lista pentru Camera Deputaţilor, liberalii din Capitală i-au propus pe Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Cristina Trăilă, Antonel Tănase, Sebastian Burduja, Cristian Băcanu, Pavel Popescu, Daniela Nicolescu, Cristina Grigorescu, Bogdan Tiniche, Alexandru Moraru, Violeta Vijulie.

Ludovic Orban şi Violeta Alexandru deschid lista de candidaţi a PNL Bucureşti la Camera Deputaţilor

Pe primele locuri pe lista pentru Senat se află: Florin Cîţu, Sorin Cîmpeanu, Monica Anisie, Matei Dobrovie, Ligia Popescu, Viorel Tănase, Florin Cătălin Ivan, Dan Meran, Lucreţiu Tudoroiu, Maria Tilea.

Ludovic Orban a dat, luni, detalii despre depunerea listelor cu candidați pentru alegerile parlamentare și a răspuns întrebărilor jurnaliștilor cu privire la respectarea codului de integritate de către cei incluși pe liste

„Toate listele susținătorilor le vom depune mâine, la ora 12. Pe data de 21 vom depune în toate circumscriptiile electorale listele de candidati ale PNL astfel încât să îndeplinim procedura prevăzută de lege”, a declarat liderul liberal.

Întrebat de jurnaliști despre eventuala retragere a candiaților cu probleme de integritate, premierul a spus că „domnul Voiculescu de la Olt nu se află în situațiile prevăzute în codul de integritate al PNL, el a fost achitat de intanța de fond, instanța de apel a casat decizia, dar nu din motive care să țină de vinovăția sa, și e din nou intrat în judecarea instanței de fond”, a declarat Ludovic Orban.

În cazul lui Alin Drăgulin, nepotul defunctului primar al Călărașului, premierul a comentat că este un membru activ al PNL de 20 de ani, a fost președintele organizației de tineret PNL, a avut funcții la nivel național.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *