Maraton de vaccinare la aeroport. O asemenea acțiune, într-un centru drive-thru are loc în acest weekend, pe aeroportul din Brașov.

Maraton de vaccinare la aeroport, sâmbătă și duminică, 22 și 23 mai, între orele 8 și 20. Aeroportul din Brașov va fi gazda acestui eveniment, anunță CNCAV iar vaccinul folosit va fi cel de la Pfizer.

„Biletul spre normalitate la Business Class! Primul Maraton de Vaccinare la Aeroport! „Hai să vezi aeroportul, să te vaccinezi și să decolăm spre normalitate!”. Sâmbătă și duminică, 22 și 23 mai, între orele 8:00 – 20:00, la Aeroportul Internațional Brașov va avea loc Maratonul de vaccinare împotriva COVID-19. Maratonul de vaccinare va fi de tip drive-thru (fără părăsirea mașinilor personale). De asemenea, RAT Brașov va pune de dispoziție curse speciale, cu plecare din Gara Brașov, și va prelungi linia 28 pe traseul Livada Poștei – Aeroportul Internațional Brașov. Vino cu mașina personală sau cu un mijloc de transport al RAT Brașov!”, au transmis reprezentanții CNCAV, joi, pe Facebook.

CNCAV a mai precizat că „evenimentul este organizat de Consiliul Județean Brașov, Instituția Prefectului Județul Brașov și Direcția de Sănătate Publică Brașov, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov, ISU Brasov, Crucea Rosie Filiala Brasov, Serviciul Județean Salvamont Brașov și Asociația Salvatorilor Voluntari – SAR România ( ASV România – Search And Rescue)”.

România a trecut oficial de cifra de 4 milioane de persoane vaccinate împotriva COVID-19, iar aproape 3 milioane dintre acestea au primit inclusiv rapelul, cea de-a doua doză. De la debutul campaniei naționale, la nivel național au fost administrate peste 7 milioane de doze din cele patru vaccinuri autorizate de Agenția Europeană a Medicamentului:

Pfizer – 5.663.167 doze;

Moderna – 597.731;

AstraZeneca – 719.871;

Johnson & Johnson (ser din care România primește joi o nouă tranșă) – 45.337.

Leave a comment

Lasă un răspuns