Marcel Ciolacu apogeu al discursului împotriva președintelui Iohannis
Actualitate

Marcel Ciolacu, apogeu al discursului împotriva președintelui Iohannis, „un politician cu accente de dictator”

Marcel Ciolacu a ajuns într-un apogeu al discursului împotriva președintelui Klaus Iohannis, pe care l-a numit „un politician cu accente de dictator”. „Iohannis trebuia să fie garantul Constituţiei, dar el atacă încontinuu instituţii fundamentale ale statului, precum Parlamentul şi Curtea Constituţională. Prin asta, Iohannis slăbeşte democraţia şi netezeşte drumul către un trecut pe care ni-l doream uitat”, a transmis liderul PSD.

„În ultimele două luni am văzut cea mai mare schimbare a unui om politic din România. De la un preşedinte care se ruga de PSD să îi voteze Guvernul Orban, la un om politic măcinat de ură, confuz şi cu accente evident extremiste. Astăzi Iohannis ne-a arătat încă o dată că este doar preşedintele PNL. El nu se mai comportă ca un preşedinte al României. Ultimele ieşiri publice ne-au arătat că a apucat-o pe calea greşită. Iohannis este un politician cu accente de dictator care trebuie să aibă mereu dreptate. Iohannis trebuia să fie garantul Constituţiei, dar el atacă încontinuu instituţii fundamentale ale statului, precum Parlamentul şi Curtea Constituţională. Prin asta, Iohannis slăbeşte democraţia şi netezeşte drumul către un trecut pe care ni-l doream uitat”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu spune că așteaptă de la PNL măsuri concrete de relansare a economiei.

„De două luni de zile aşteptăm de la Iohannis şi Guvernul pe care îl conduce un program de relansare a economiei. Avem peste un milion de şomeri. Majoritatea oamenilor mai au bani să supravieţuiască doar o lună de zile”, mai spune preşedintele social-democrat.

Marcel Ciolacu a subliniat că românii nu sunt testaţi pentru coronavirus, iar „Iohannis nu vorbeşte despre un proiect de relansare a economiei”.

„Populaţia nu este testată. Firmele se închid în fiecare zi şi aruncă sute de mii de oameni în şomaj. Guvernul nu mai este credibil şi nu se mai poate împrumuta. Guvernul, în curând, nu mai are bani de salarii şi pensii. Mai mult, PNL şi Guvernul se folosesc de pandemie ca să fure prin firmele de casă. Deşi românii se confruntă cu aceste probleme în fiecare zi, Iohannis nu vorbeşte despre un proiect de relansare a economiei. Nici în seara asta nu am auzit nimic despre asta. Niciun cuvânt. Vorbeşte doar de PSD. La fiecare ieşire nu vedem decât o revărsare de ură şio batjocură la adresa românilor care aşteaptă soluţii pentru ceea ce pun mâine pe masă, pentru locurile lor de muncă, pentru familiile lor, pentru sănătatea lor. Vedem un preşedinte disperat să apere un guvern incompetent şi încapabil să vină cu un proiect care să protejeze veniturile cetăţenilor”, a mai spus Ciolacu.

Related posts

Klaus Iohannis îl felicită pe Joe Biden: Aștept să consolidăm parteneriatul strategic

Andrada Ionescu

Pactul secret dintre Ludovic Orban și Marcel Ciolacu, despre anticipate și alegerea primarilor în două tururi

Constantinescu Gabriel

Codrin Ștefănescu, după întrevederea cu Liviu Dragnea: „Starea lui de sănătate se înrăutăţeşte”

Andrada Ionescu

Marcel Ciolacu, din nou la spital după leșinul de duminică. De ce l-au văzut medicii de la Spitalul Militar

Trei zile de vot în diaspora pentru alegerile parlamentare. Inițiativă legislativă promovată de Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu şi Florin Roman

Constantinescu Gabriel

Klaus Iohannis cere PSD să participe la votarea noului Guvern. „Ei spun acum că nu e vina lor”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment