Marcel Ciolacu coronavirus. A primit joi rezultatul testului
Marcel Ciolacu coronavirus. A primit joi rezultatul testului

Marcel Ciolacu a primit joi rezultatul testului pentru coronavirus pe care l-a făcut de urgență, miercuri. La fel, și secretarul general al PSD Paul Stănescu și Vasile Dâncu.

Testul de coronavirus a ieșit negativ pentru Marcel Ciolacu și colegii săi, relatează Mediafax.

Liderii PSD au ieșit astfel, din autoizolare.

Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au plecat de urgență miercuri dimineață din ședința PSD, după ce au aflat că sunt suspecți de infectarea cu coronavirus. Liderii PSD precizat că se duc să-și facă testul iar până la aflarea rezultatelor, se vor izola.

„Ne ducem să ne facem testul, după ce vine rezultatul, vorbim”, a precizat Ciolacu, în timp ce pleca, împreună cu Paul Stănescu, de la sediul central al PSD.

Totul a pornit după ce trei lideri ai Organizaţiei Sălaj a PSD au fost confirmaţi cu infecţie cu noul coronavirus şi au ajuns în spital. Aceştia s-au întâlnit vinerea trecută, înaintea alegerilor locale, cu Marcel Ciolacu.

Înainte cu o zi de alegerile locale, președintele Consiliului Județean Sălaj, Tiberiu Marc, a aflat că are coronavirus. În ziua alegerilor locale, mai mulți colegi cu care acesta a intrat în contact au făcut testul.

Sergiu Panie, vicepreşedintele PSD Zalău, Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean și Ioan Miclea, directorul societății Citadin Zalău au fost internați la spital după testele ieșite pozitive.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *