Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat la Libertatea că „Grupul de Comunicare Strategică ar trebui desființat, fiindcă este netransparent, condus de anumiți impostori politici și ar trebui înlocuiți de specialiști”.

Avem aproape 10.000 de infectări, este clar că trendul ascendent continuă în România și măsurile luate nu au fost cele care să aibă un randament eficient Nu trebuia să se ajungă în această situație. Școlile au fost închise timp de 6 luni. Apoi au fost deschise pentru că aveam alegeri locale. Am văzut efectul deschiderii școlilor și cât de nepregătiți am fost să deschidem școlile S-au închis restaurantele, teatrele. Care a fost eficiența? Am ajuns de la 4.000 la 10.000. Deci, măsurile au fost pripite, luate în grabă și pompieristic”, a declarat Marcel Ciolacu la Libertatea.

Întrebat pe finalul emisiunii dacă a avut vreodată legături cu Serviciile Secrete, Marcel Ciolacu a răspuns: „Nu. Niciodată nu am avut nicio… Legături de ce fel? Să fiu ofițer? Este o prostie! Eu sunt fiu de ofițer, tatăl meu a fost pilot militar. Era și în legislația comunistă. Nu am avut nicio legătură, nici nu am înclinații cu Serviciile”, a declarat Ciolacu pentru Libertatea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *