Image default
Actualitate

Susținătorii furioși ai lui Donald Trump s-au adunat în fața unui centru de numărare a voturilor din Arizona

Susținătorii furioși ai lui Donald Trump s-au adunat în fața unui centru de numărare a voturilor din Arizona. Centrul electoral din comitatul Maricopa, din statul american Arizona, unul dintre ultimele care trebuie să mai numere voturi la alegerile prezidențiale din SUA din 2020, a închis clădirea pentru presă și public după ce susținători furioși ai lui Donald Trump s-au adunat în fața clădirii. Unii dintre ei sunt înarmați, iar polițiștii din forțele speciale de intervenție așteaptă să vadă cum evoluează lucrurile, conform The Guardian, citat de Digi 24.

Printre persoanele adunate în fața clădirii se numără și congresmanul republican Paul Gosar.

Susținătorii lui Trump ținând bannere inscripționate „Trump-Pence” și steaguri de campanie ale lui Trump dar și arme de foc s-au strâns în fața clădirii departamentului și au început să scandeze „Count the votes!” (Numărați voturile!) sau „Fox News sucks!”, furioși pe motivul că postul TV Fox News a dat ca sigură câștigarea Arizonei de către Joe Biden încă din noaptea alegerilor.

Alegeri SUA: Donald Trump sau Joe Biden?

Procesul de vot pentru alegerea celui de-al 46-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii a ajuns la final. Americanii au avut de ales între preşedintele în exerciţiu, republicanul Donald Trump, care aspiră la al doilea mandat, şi candidatul Partidului Democrat, Joe Biden. După închiderea urnelor, anunţarea câştigătorului ar putea dura zile. La acest scrutin, peste 100 de milioane de americani au votat anticipat din cauza pandemiei de COVID-19, ceea ce înseamnă că o întârziere în numărarea tuturor voturilor este foarte probabilă.

.

 

Related posts

Donald Trump susține că este în desfășurare o fraudă majoră: ”Am câștigat deja!”

Andrada Ionescu

Joe Biden le va cere tuturor americanilor să poarte măști în primele 100 de zile de mandat

Andrada Ionescu

VIDEO. Joe Biden, viitorul președinte al SUA, s-a vaccinat în direct împotriva COVID-19

Andrada Ionescu

1 comment

Joe Biden preia conducerea în Georgia, pe ultima sută de metri. Cu cât l-a depășit pe Donald Trump - Lumea Politică 6 noiembrie 2020 at 14:30

[…] Susținătorii furioși ai lui Donald Trump s-au… […]

Reply

Leave a Comment