Image default
Actualitate

Marcel Ciolacu îl atacă pe premierul Cîțu: Le oferă muncitorilor români câte 2 lei în plus pe zi

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, critică Guvernul Cîțu pentru decizia de a majora salariul minim cu doar 40 de lei net.

„Cabinetul Cîțu nu a avut nevoie decât de cîteva zile pentru a-și da arama pe față: astăzi, a dat oficial startul austerității!

Prima decizie a acestui Guvern Strâmb al Dreptei este stoparea creșterii valorice a prestațiilor sociale. O lovitură dramatică pentru cei mai defavorizați dintre români, pe care PNL și USR-PLUS îi condamnă la sărăcie extremă”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

În plus, Guvernul vrea să #îngheţe mai multe venituri începând de anul viitor, printre care indemnizaţia de hrană, sporurile, voucherele de vacanţă, dar şi salariile profesorilor!

Nici vorbă de #TaxeZero pe salariul minim, cum propunea USR în campanie! În schimb, vor să umilească milioane de angajați crescând salariul minim brut pe țară garantat în plată pentru anul 2021 cu maxim 70 de lei lunar. Asta înseamnă că generosul Cîțu le oferă muncitorilor români câte 2 lei în plus pe zi! Atât au putut….”, scrie Marcel Ciolacu.

„În plus, Guvernul vrea să #îngheţe mai multe venituri începând de anul viitor, printre care indemnizaţia de hrană, sporurile, voucherele de vacanţă, dar şi salariile profesorilor!

Nici vorbă de #TaxeZero pe salariul minim, cum propunea USR în campanie! În schimb, vor să umilească milioane de angajați crescând salariul minim brut pe țară garantat în plată pentru anul 2021 cu maxim 70 de lei lunar. Asta înseamnă că generosul Cîțu le oferă muncitorilor români câte 2 lei în plus pe zi! Atât au putut….”, scrie Marcel Ciolacu, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Marcel Ciolacu: Cele trei partide de dreapta îl pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României

„Azi, în Parlament, PSD le-a reamintit celor trei partide de dreapta că îl pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României. Toţi parlamentarii au primit Cartea Neagră a lui Cîţu ca să ştie că, votând un asemenea personaj la Palatul Victoria, sunt de acord cu următoarele aberaţii: tăierea bugetului Sănătăţii cu 22% chiar în momentul în care a izbucnit pandemia, deoarece Cîţu crede că Sănătatea nu este o prioritate, împrumuturi înrobitoare de 30 de miliarde de euro în ultimele 13 luni, adică 77 de milioane de euro în fiecare zi, respectiv aproape 1.000 de euro pe secundă, majorarea salariului minim ‘este o măsură antisocială, distructivă pentru economie’ – aceasta fiind credinţa sinceră a marelui finanţist Cîţu despre creşterea veniturilor angajaţilor din România”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

 

Citește pe aceiași temă

Marcel Ciolacu se vede deja câștigătorul alegerilor și a nominalizat premierul și miniștrii. La cine s-a gândit

Constantinescu Gabriel

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu, critici aspre către Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu după eșecul moțiunii de cenzură. „Înțeleptul de la Buzău, marele om de stat și de partid Ciolacu…”

Constantinescu Gabriel

Alegerile anticipate, confirmate de al doilea lider PSD. Argumentele lui Dumitru Buzatu

Constantinescu Gabriel

1 comentariu

Marcel Ciolacu: În Guvernul Țepelor, PNL i-a păcălit cu cinism pe copiii țării cu alocațiile - Lumea Politică 30 decembrie 2020 at 20:22

[…] a votat ca alocațiile copiilor să fie majorate cu 20% de la 1 ianuarie. Din 2022, suma alocației se va indexa anual cu rata […]

Reply

Lasă un comentariu