Image default
Actualitate

Marcel Ciolacu critică: „Cele trei partide de dreapta îl pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că cele trei partide de dreapta din coaliţia de guvernare l-au pus la conducerea Guvernului “pe cel mai mare gropar al României”.

Marcel Ciolacu: Cele trei partide de dreapta îl pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României

“Azi, în Parlament, PSD le-a reamintit celor trei partide de dreapta că îl pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României. Toţi parlamentarii au primit Cartea Neagră a lui Cîţu ca să ştie că, votând un asemenea personaj la Palatul Victoria, sunt de acord cu următoarele aberaţii: tăierea bugetului Sănătăţii cu 22% chiar în momentul în care a izbucnit pandemia, deoarece Cîţu crede că Sănătatea nu este o prioritate, împrumuturi înrobitoare de 30 de miliarde de euro în ultimele 13 luni, adică 77 de milioane de euro în fiecare zi, respectiv aproape 1.000 de euro pe secundă, majorarea salariului minim ‘este o măsură antisocială, distructivă pentru economie’ – aceasta fiind credinţa sinceră a marelui finanţist Cîţu despre creşterea veniturilor angajaţilor din România”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu a adăugat că PSD a votat împotriva Guvernului Cîţu.

“Nu vrem din nou austeritate, sărăcie şi privatizări cu dedicaţie, aşa cum dreapta a făcut cât a condus ţara. România nu mai poate suporta o nouă guvernare tip CDR, dar fix asta oferă azi ţării – Ciolaniada Dreptei Rapace, gata să fure tot în regim de urgenţă”, a mai spus acesta.

Guvernul Cîțu a fost investit de parlament, o dată cu miniștrii propuși de către coaliția PNL-USR-PLUS-UDMR. Guvernul Cîțu a fost investit cu o majoritate confortabilă, ceea ce înseamnă că s-a bucurat de încrederea parlamentarilor, după negocierile din coaliție.

Cabinetul coaliției formate de PNL, USR-PLUS și UDMR a fost votat, miercuri, de 260 de deputați și senatori, în condițiile în care i-ar fi fost de ajuns 228 de voturi pentru a trece cu bine de votul de învestitură, relatează B1TV.

1 comment

Marcel Ciolacu îl atacă pe premierul Cîțu: Le oferă muncitorilor români câte 2 lei în plus pe zi - Lumea Politică 29 decembrie 2020 at 12:58

[…] Președintele PSD, Marcel Ciolacu, critică Guvernul Cîțu pentru decizia de a majora salariul minim cu doar 40 de lei net. […]

Reply

Leave a Comment