Marcel Ciolacu, răspuns pentru cei care au huiduit la Iaşi: ”Eu chiar vă iubesc!”
Marcel Ciolacu, răspuns pentru cei care au huiduit la Iaşi: ”Eu chiar vă iubesc!”

Prim-ministrul Nicolae Ciucă și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, sunt prezenți la această oră, împreună, la festivitățile organizate la Iași.

Deși oficial, PSD și PNL transmit că totul merge strună, neoficial, discuțiile legate de rotativă sunt tensionate, scrie Antena 3 CNN.

Chiar președintele PSD le transmitea liberalilor să se hotărască ce vor, dacă vor să mențină coaliția sau îl susțin pe Nicușor Dan.

După tragedia din Capitală, PSD a pus tunurile și pe primarul PNL de la sectorul 6, Ciprian Ciucu, iar în urma morții celor 3 mineri, la Complexul Energetic Oltenia, PSD i-a cerut demisia lui Virgil Popescu.

Pe acest fond tensionat, premierul Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu participă împreună la manifestările de la Iași, cu ocazia Micii Uniri.

În timpul discursului ținut de cei doi, s-au auzit atât aplauze, cât și huiduieli. Ca răspuns, Marcel Ciolacu a spus: ”Eu chiar vă iubesc, mai ales într-o zi atât de aleasă!”

”De fiecare dată am demonstrat că doar uniți putem depăși orice obstacole, că doar împreună putem crea un viitor mai bun. Acum 164 de ani, apropierea culturală și economică puternică între cele două Principate a condus la unitate. Atunci, în 1859, unitate nu a însemnat doar că poporul să fie unit. Unitatea a fost și între conducători. Personalități puternice cu viziuni proprii și convingeri diferite au reușit să se unească pentru un scop comun: Unirea Moldovei cu Țara Românească”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Unitatea a făcut diferența! Unitatea a adus progresul! Când am fost uniți cu toții, popor și conducători, am făcut Mica Unire. Când am fost uniți am făcut România Mare! Când am fost uniți am scăpat de dictatură. Toți împreună, uniți, am reușit să ne găsim aliați de nădejde pentru a apăra securitatea țării odată cu aderarea la NATO și la Uniunea Europeană. Unitatea este soluția să intrăm în spațiul Schengen. Tot uniți să dezvoltăm economic toate regiunile țării. Împreună urmărim aceleași obiective. Tot uniți să continuăm ceea ce am făcut în ultimul an. La propriu, nu pe hârtie. Unirea tuturor regiunilor țării, prin autostrăzi. Pentru că doar împreună, prin aceleași obiective, putem continua să atragem mai multe fonduri europene. Tot împreună putem crește economia românească. Vă îndemn, așadar să lăsăm deoparte tot ce ne desparte și uniți să ne urmărim cu perseverență obiectivele comune, creșterea economică și creșterea nivelului de trai al românilor. La mulți ani, România, La mulți ani, români”, a fost discursul liderului PSD la Iași, Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *