Marcel Ciolacu s-a testat pentru a doua oară de COVID-19, iar rezultatul este negativ și l-a primit miercuri seară. La fel a fost și în cazul secretarului general al partidului, Paul Stănescu.

Amândoi au mai fost suspecți de infectare cu coronavirus și acum câteva săptămâni, după ce au luat contact cu mai mulți membri ai PSD, care au fost confirmați ca fiind infectați.

Trei lideri ai Organizaţiei Sălaj a PSD au fost confirmaţi cu infecţia cu noul coronavirus şi au ajuns în spital. Aceştia s-au întâlnit, înaintea alegerilor locale, cu Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu s-a testat  și atunci, după ce au stat în izolare 24 de ore, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au aflat că nu sunt purtători ai coronavirusului.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi secretarul general al partidului, Paul Stănescu, au primit miercuri seară rezultatele testelor, iar acestea sunt negative, potrivit unor surse din PSD.

Cei doi au decis marţi să îşi facă testul şi să se izoleze până la aflarea rezultatului după ce au intrat în contact, săptămâna trecută, cu mai mulţi colegi de-ai lor care au fost depistaţi cu noul coronavirus, printre aceştia numărându-se Simona Bucura Oprescu şi Radu Moldovan.

Senatorul USR Florina Presadă, care a confirmat că este infectată, ar fi, de fapt, contactul direct al liderului PSD Marcel Ciolacu.

„Suntem 28 de mii pe această pagină. Acum puteți spune că, și voi, cunoașteți pe cineva infectat cu noul coronavirus. Câteva zile cu dureri groaznice de cap. Le-am pus pe seama alegerilor interne. Dar când mi-am pierdut mirosul, nu am mai avut pe ce să dau vina. Protejați-vă, stați sănătoși și iubiți România cu ochii deschiși!”  a scris pe contul ei de Facebook, Florina Presadă.

Leave a comment

Lasă un răspuns