Marian Godină o desființează pe Sorina Pintea: „Citesc în continuare, cu tensiunea ridicată, postarea puturoasă”
Actualitate

Marian Godină o desființează pe Sorina Pintea: „Citesc în continuare, cu tensiunea ridicată, postarea puturoasă”

Marian Godină nu crede în agravarea bolii de care suferă Sorina Pintea în arest și a criticat-o extrem de dur pe fosta șefă de la Sănătate. Bolnavii și-au cumpărat în continuare medicamente în mandatul ei, deși plătesc asigurări de sănătate, iar mesajul menit să înduioșeze opinia publică lansat de familie se raportează și la copii. „Care copii, doamnă? Copiii ăia cărora fiu-tu le vindea droguri? Aia era tortură umană” a scris Marian Godină extrem de supărat, făcând referire la Ionuț Pintea, condamnat în 2012 la șase ani de închisoare pentru trafic de droguri.

Marian Godină și-a publicat opinia pe blogul său, povestind că a fost de-a dreptul furios când a aflat despre declarațiile familiei și ale avocaților fostului ministru al Sănătății, arestat pentru 30 de zile pentru o mită de 10.000 de euro și 120.000 de lei, arată publicația Știri pe Surse.

„Am exclamat cu voce tare, suficient cât să mă întrebe Georgiana ce am citit.

Păi ce să citesc? Am citit o văicăreala ieftină a unei persoane care, până nu demult era suficient de sănătoasă cât să poată conduce un spital. Voi știți cât stres presupune a fi manager peste un spital?

Apoi, mi-am amintit de tata.

A fost internat cu ceva timp în urmă într-un spital din Brașov, iar mama a fost trimisă peste drum, la o farmacie, să cumpere perfuzoare.

Tatăl meu a muncit în uzină de la 16 ani până a ieșit la pensie. Iar jegul de stat, jegul de minister al sănătății, condus la acea vreme chiar de această doamnă care acum vrea să ne facă să-i plângem de milă, nu a putut să-i ofere un rahat de perfuzor. După o viață de muncă și de contribuții la sănătate.

Aia e umilire, doamnă! Aia e afectare a stării de sănătate! Ăla e lucru inuman, doamnă, să pui un om care a muncit peste 40 de ani, ca la pensie să își cumpere un perfuzor.

Te întrebi unde e pericolul social? Fmm, ca mor de nervi!

Pericolul social e când bagi gheara și exclami „super tare” când auzi ce sumă vei fura. Ăla e pericolul social. Pericolul social e că mii de pensionari își cumpără perfuzoare, în timp ce un hoț ordinar exclamă de bucurie când încasează zeci de mii de euro. Bucură-te că trăiești în România, țara în care, în arest fiind, la fiecare văicăreală ești dus urgent cu alai la spital. Că dacă erai în altă țară, pentru astfel de furturi aveai șansa să zâmbești frumos în fața vreunei guri de tun.

Și citesc în continuare, cu tensiunea ridicată, postarea puturoasă, care continuă așa:

„Să nu uităm că și copiii României văd asta. Umilirea și tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor!

Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge!

respect #demnitate #stopabuzurilor #incetatitortura #justiție”

Care copii, doamnă? Copiii ăia cărora fiu-tu le vindea droguri? Aia era tortură umană. Să vinzi cuiva niște substanțe despre care știi că le provoacă dependență și că-i va face să te caute să mai cumpere. Aia e tortură!

Cum dracului se face că mama și tata au reușit să mă crească fără să ajung să vând droguri?

Ah, ce nervi am! Aș continua, dar mai bine mă abțin. Auzi la ea: „respect, demnitate, stopabuzurilor, încetați tortura, justiție”…mă ia de cap.

Cât despre prostimea care îi lasă acolo mesaje de încurajare, invocând ajutorul lui Dumnezeu și alte baliverne, îmi provoacă așa o scârbă de am încetat să le mai citesc. Dacă intri pe profilele lor, vezi imediat că-s vai de capul lor, oameni săraci, săraci și cu duhul, oameni care își cumpără perfuzoare, dar sunt cumva miloși la auzul veștii că cineva a furat câteva zeci de mii de euro.

Ah, ce m-am enervat!”, a scris polițistul Marian Godină pe blog.

Related posts

Demisia lui Victor Costache, văzută de PSD: ”Costache a dezertat! Şi-a dat demisia şi a fugit!”

Constantinescu Gabriel

PSD se apropie periculos în sondaje. La ce distanță a ajuns de PNL și ce scoruri va obține dacă duminica viitoare ar fi alegeri parlamentare

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea, atacată chiar din interiorul PSD. Deputatul Liviu Pleșoianu îi ia apărarea lui Dragnea după ce Firea l-a comparat cu Orban

Constantinescu Gabriel

Robert Negoiță candidează ca independent la alegerile locale. Mesajul tranșant către PSD al primarului sectorului 3

Viza de flotant la alegerile locale, motiv de conflict între PNL și USR. Cum afectează votul la moțiunea de cenzură

Constantinescu Gabriel

Mariana Băețică

George Dumitrescu

Leave a Comment