Marian Mihalache, fost membru al PDL este subiectul unui documentar
Marian Mihalache, fost membru al PDL este subiectul unui documentar

Marian Mihalache fost membru al PDL este subiectul unui documentar despre crime pasionale difuzate de un post TV din Irlanda. Fostul politician a fost găsit vinovat pentru uciderea amantei sale, acum 11 ani, într-o cameră de hotel din Dublin, și a primit pedeapsa pe viață.

Documentarul a fost dedicat celor mai controversate crime din Irlanda și este intitulat „Bărbați, crime și dragoste”.

Marian Mihalache apare într-un episod al documentarului difuzat pe un post TV dim Irlanda. Acum 11 ani, fostul membru PDL și-a ucis amanta. În urma cercetării penale și a procesului a fost condamnat și a primit pedeapsa pe viață.

Potrivit reprezentanților postului TV, documentarele „Bărbați, crime și dragoste” cuprind „o serie captivantă de docu-drame în şase părţi, care oferă o privire uluitoare, convingătoare şi fără compromisuri asupra circumstanţelor care i-au determinat pe şase bărbaţi să-şi ucidă partenerii intimi şi a lecţiilor pe care noi, ca indivizi şi ca societate, trebuie să le luăm din aceste evenimente teribile, relatează B1TV.

Cu interviuri cu echipa de anchetă, reporteri de instanţă şi jurnalişti care au acoperit cazurile, povestea fiecărui caz este pusă cap la cap prin reconstituiri ale principalelor probe care au fost prezentate la fiecare proces de către reprezentanții procuraturii.

Relația între Marian Mihalache și fosta amantă

Marian Mihalache a comis crima 2010. Partenera acestuia a fost omorâtă în camera unui motel din Sandyfor-Dublin. Fostul politician susținea că femeia s-a sinucis și nu își recunoștea vina, numind-o „iubirea vieții mele”. Însă, vina acestuia a fost demonstrată de anchetă.

În 2010, acesta a filmat-o goală în duș și a amenințat-o că toată lumea o să afle despre viața ei intimă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *