Marian Oprișan și-a scos la vânzare mașina. Câţi bani cere pentru limuzina din 2004

Marian Oprișan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, vinde singura maşină pe care o are pe numele lui şi apare în declaraţia de avere, informează publicaţia locală Ziarul de Vrancea.

Marian Oprişan cere pentru limuzina Audi A8 21.000 de euro, însă preţul este negociabil.

„Vând Audi A8 “ediție limitată”, motor 6.0 l w12, full options (xenon, piele, scaune electrice cu masaj, alcantara, trapa fotovoltaică, sistem audio BOSE, climatizare față- spate etc.). Mașină pentru pretențioși, în stare ireproșabilă cu istoric în reprezentanță! Mai multe detalii la telefon”, se arată în anunțul postat pe un site specializat.

Marian Oprișan și-a scos mașina la vânzare

Fotografia de prezentare a autoturismului scos de Marian Oprișan la vânzare pe site-ul de specialitate a fost realizată la Bolotești, la câțiva metri de domeniul baronului, în curtea unei pensiuni, mai precizează jurnalistul vrâncean Sebastian Oancea în articolul postat pe site-ul realitateadevrancea.net.

Tudorel Toader face public un mesaj în care Marian Oprişan îi reproşa că nu a promovat OUG pentru graţiere şi amnistie

Fostul ministru al Justiţiei în Guvernul PSD Tudorel Toader face public un ”mesaj telefonic” din aprilie 2019, în care Marian Oprişan îl anunţă că va cere revocarea sa din funcţie, reproşându-i că nu a promovat OUG pentru graţiere şi amnistie.

”aprilie 2019! mesaj telefonic primit de la Marian Oprişan: “Domnule ministru, vă rog să nu vă supăraţi, vreau să ştiţi de la mine. Astăzi avem CEX şi voi cere revocarea dvs din funcţie. Nu aţi promovat OUG pentru graţiere şi amnistie, nu aţi promovat OUG pentru modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală. Aşa nu mai putem continua”” a scris luni pe Facebook fostul ministru al Justiţiei, citat de Știrile PRO TV.

Tudorel Toader precizează că Marian Oprişan, lider al PSD Vrancea, ”a procedat întocmai”.

Marian Oprişan a fost un susţinător al amnistiei şi graţieriii, considerând că mii de persoane au fost condamnate pe nedrept, pe baza unui ”sistem nedrept condus de Băsescu Traian şi de camarila lui”.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *