O mașină folosită de Nicușor Dan a fost ridicată de Poliția Locală miercuri
O mașină folosită de Nicușor Dan a fost ridicată de Poliția Locală miercuri Credit: captura Gândul

O mașină folosită de Nicușor Dan a fost ridicată de Poliția Locală miercuri, chiar din fața locuinței primarului general. Autoturismul era abandonat și a fost folosit în trecut de Nicușor Dan, însă este înmatriculat pe numele unei rude de-a acestuia.

Mașina a fost ridicată, miercuri, de Poliția Locală a Sectorului 5. Potrivit unor surse din Primăria Sectorului 5, citate de gandul.ro autoturismul parcat pe carosabil, în zona Cotroceni, era înmatriculat pe numele cumnatului primarului general al Capitalei, însă a fost folosit, în trecut, de către Nicușor Dan.

De 6 luni mașina nu era mișcată de acolo și nu avea ITP”, au precizat sursele citate.

Potrivit Promotor, o altă mașină veche folosită de Nicușor Dan, un Citroen BX din 1986, a ajuns la fier vechi, mașina fiind practic abandonată, cu roțile dezumflate și caroseria mâncată de rugină. Autoturismul a fost ridicat de autorități, exact cum s-a întâmplat miercuri cu automobilul din fața casei edilului.

Mașina pe care autoritățile sectorului 5 au ridicat-o astăzi, este cel mai probabil, autovehiculul cu care, în urmă cu doi ani, Nicușor Dan fusese prins de poliție circulând fără ITP.

Nu e mașina mea și nu m-am uitat în talon să văd când expiră ITP-ul. Am presupus că totul este OK. Îmi asum această greșeală”, spunea atunci Nicușor Dan. Mașina aparținea fratelui soției lui Nicușor Dan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *