Mașina lui Marian Oprișan a făcut gaură în bugetul CJ Vrancea
Mașina lui Marian Oprișan a făcut gaură în bugetul CJ Vrancea

Mașina lui Marian Oprișan a făcut gaură în bugetul CJ Vrancea, de aproape 100.000 de euro, pentru combustibil și întreținere. Mai mult decât dublu decât prețul plătit efectiv pe SUV-ul de lux.

Consiliul Judeţean (Vrancea) a cheltuit 100.000 de euro în opt ani şi pe combustibil şi întreţinerea pentru maşina folosită de Marian Oprişan.

„CJ Vrancea are şase maşini, printre care şi maşina care a apărut prin toate pozele posibile şi imposibile, Toyota Land Cruiser V8. Maşina a fost achiziţionată pe 17 decembrie 2012 şi a făcut opt ani. În opt ani a făcut 284.000 de km, iar consumul de combustibil este uriaş, din punctul meu de vedere, vreo 74.000 de litri. Asta înseamnă, dacă adăugăm şi cheltuielile de întreţinere – vă dau un singur exemplu, în noiembrie, când maşina a avut o problemă, o singură piesă la ea a costat 12.700 lei – că în cei opt ani am cheltuit 100.000 de euro pe o maşină”, a declarat Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea, citat de Digi24.

Maşina lui Marian Oprișan va rămâne în parcare, deoarece la acest moment nu poate fi vândută sau dată cu titlu gratuit, pentru că nu a trecut de perioada de amortizare, a precizat Toma.

Maşina achiziţionată în 2012 ar fi costat circa 80.000 de euro şi ar fi fost folosită exclusiv de către Marian Oprişan, preşedinte a CJ Vrancea la vremea respectivă.

Cătălin Toma a prezentat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, bilanţul activităţii la nivelul CJ Vrancea la trei luni de la preluarea mandatului de preşedinte al administraţiei judeţene.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.