Frații Andrew și Tristan Tate au o colecție impresionantă de mașini de lux care valorează milioane de euro și atrag privirile tuturor celor din jur.

Opt mașini de lux sunt puse sub sechestru chiar în curtea celor doi milionari și ele ar putea ajunge în custodia autorităților, dacă se constată că au fost cumpărate în urma unor infracțiuni, dezvăluie Gândul.

Mașini de sute de mii de euro, sub sigiliu

Între mașinile pe care procurorii de la DIICOT au pus sigiliu se numără o Lada 1500, care valorează aproximativ 10.000 euro, un Aston Martin Vanquish S Ultimate, de 250.000 euro, o mașină Rolls Royce Wraith Black Badge, care costă 360.000 euro, și un BMW X6 M, de 30.000 euro.

De asemenea, sub sechestru se află și un Porsche Carrera 4S 911 992, care are o valoare de piață de 120.000 euro.

Carla Howe, fost model Playboy, la un pas să fie racolată de Andrew Tate

Publicația Daily Mail prezintă dezvăluirile unui fost model Playboy, care a scăpat „ca prin minune” din plasa lui Andrew Tate.

Fost model Playboy, Carla Howe spune că a fost curtată de Andrew Tate, care i-a propus să vină în România. Cei doi ar fi urmat să locuiască în vila din Pipera, acolo unde mai multe fete erau obligate să facă videochat.

Flirtul cu Andrew Tate a fost frumos, spune Carla Howe, dar ceva, nici ea nu poate spune ce anume, a determinat-o să refuze propunerea de a se muta în România. În acel moment, fratele lui Tristan Tate a început să-i trimită mesaje de amenințare.

„Am scăpat ca prin minune. Mă gândisem să-i dau o șansă și am fost tentată de o relație cu el. Poate că Dumnezeu m-a salvat de la această întâmplare. Lucrurile s-ar fi putut schimba radical dacă aș fi plecat, nici nu vreau să mă gândesc. Mulți oameni cred că cineva, dacă e cunoscut, nu ar face nimic rău” – Carla Howe.

Vorbindu-le jurnaliștilor de la Daily Mail, Carla Howe a spus că imaginile de la perchezițiile din vila în care locuiau frații Tristan și Andrew Tate și în care s-au găsit arme, cuțite și bani, au afectat-o puternic.

După ce a locuit vreme de 10 ani în Los Angeles, Carla Howe și sora ei geamănă, Melissa, s-au mutat în celebrul conac Playboy, ridicat de Hugh Hefner, fondatorul cunoscutei reviste americane. Ele locuiesc acolo de aproape 12 ani.

Frații Tristan și Andrew Tate au fost reținuți, pe 29 decembrie, de procurorii DIICOT. Împreună cu ei au „căzut” și două tinere românce. Cei patru sunt acuzați de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Tribunalul București a decis vineri, 30 decembrie, ca toți patru să fie arestați preventiv pentru 30 de zile.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *