Mașinile Elenei Udrea au fost scoase la licitație de ANAF. Sunt două mașini vechi ale fostului ministru și șase terenuri din apropierea lacului Străulești din Capitală, pe care însă fiscul vrea sume importante de bani. Cele mai scumpe, raportat la valoarea lor, sunt autoturismele Mercedes și Fiat.

Un Mercedes vechi de 17 ani şi un Fiat 500 de 10 ani sunt mașinile pe care ANAF le valorifică la licitație.

Deşi maşinile sunt destul de vechi, Fiscul vrea 7.158 euro pentru Fiat 500 şi 7.685 euro pentru Mercedes Benz S500. Cea mai mare parte a banilor ar trebui, însă, să vină de pe cele şase terenuri, pentru care ANAF încearcă să obţină cel puţin 793.447 euro, preţ care include TVA, conform Profit.ro, citat de PsNews.

Elena Udrea execută în prezent o pedeapsă de şase ani de închisoare, în urma condamnării în dosarul Gala Bute.

ANAF scoate la vânzare în mod obișnuit bunuri mobile şi imobile, atât pentru recuperarea de datorii către stat rezultate din neachitarea de taxe şi impozite, precum şi pentru recuperarea unor prejudicii în dosare penale. Procedura Fiscului este ca preţul de pornire al bunurilor care nu se vând la prima licitaţie să fie redus la a doua cu 25%, iar la a o a treia încercare cu încă 25% din preţul iniţial.

Ulterior, preţul nu mai scade.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *