O româncă s-a întors din Germania, unde a locuit şi a lucrat mai mulţi ani, şi a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care îşi explică decizia, acesta devenind viral şi stârnind o mulţime de reacţii.

Românca spune că Germania este o ţară care „îţi ia libertatea”, lucru pe care nemţii nici nu-l realizează, şi că e „naşpa” mai ales pentru românii care aleg să meargă acolo crezând că vor câştiga mulţi bani şi vor fi respectaţi.

„Ce nu-ţi spune nimeni e că e naşpa, pentru noi ca români în special. Şi pentru ei, săracii, dar ei nu ştiu.Germania nu te lasă nici să trăieşti, dar nici să mori. Cel mai nasol e că-ţi ia libertatea. Da, deci nu ştii ce înseamnă să fii liber până nu pleci din România. Doar atunci ajungi să apreciezi libertatea pe care o ai aici.Mie chiar îmi place în Bucureşti, oraşul ăsta împuţit. E acasă, are o super-vreme, veselie şi viaţă bună!”, a spus românca în videoul în care explică de ce a ales să se întoarcă din Germania, scrie Adevarul.

Videoclipul româncei a stârnit sute de comentarii pro şi contra.

„După 12 ani tot in Germania rămân, iar naşpa nu e. Libertatea nu mi-a luat-o nimeni, e chiar mai bine decât in România”

„Eu sunt plecat de peste 34 de ani. Dar nu ma voi întoarce niciodată”

„Vino în România să vezi ce bine este cu salariul mimim”

„Nu creeeed, şi eu plec din Germania acum. Exact. Ai dreptate”

@simona.says #romaningermania #careefaza #5pasidebine #acasalamine ♬ Up and Away (Vocalese) – GHOSTLAND

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *