vladimir putin
vladimir putin

Mesajul lui Putin de 8 martie. Vladimir Putin s-a adresat rusoaicelor de Ziua Femeii, vorbindu-le despre bărbații pe care i-a trimis pe front. Președintele de la Moscova s-a adresat mamelor, soțiilor, surorilor și iubitelor soldaților. Liderul Rusiei le-a recomandat femeilor patriei să fie mândre de bărbații plecați pe front.

Bărbații sunt în luptă și apără Rusia într-o operațiune militară specială. Înțeleg cât de îngrijorate sunteți pentru cei iubiți. Puteți fi mândre de ei, cum toată țara este mândră de ei și este îngrijorată împreună cu voi”, a declarat Vladimir Putin într-un mesaj video postat pe site-ul Kremlinului.

Mesajul lui Putin de 8 martie. De asemenea, Vladimir Putin a asigurat populația că pentru intervenția din Ucraina nu va fi nevoie de mobilizarea rezerviștilor, relatează B1TV.

Aș vrea să subliniez că recruții nu participă și nu vor participa la ostilități și că nu va exista o chemare a rezerviștilor. La misiuni participă doar trupe profesioniste”, a declarat președintele rus.

Orașul Harkov a fost ținta unor bombardamente puternice în ultimele zile, dar și a tirurilor de rachete, după invazia Rusiei în Ucraina. De vineri, armata rusă a ocupat Centrala Nucleară Zaporojie. Acolo, bombardamentele au provocat un incendiu în apropierea centralei, incendiu pe care Moscova neagă că l-ar fi provocat.

Nici în urma incendiului de la Zaporojie nu s-ar fi înregistrat creșteri ale nivelului de radiații, iar în prezent doar două din cele 6 reactoare ale centralei funcționează.

Marți dimineață a fost anunțată încetarea focurilor în anumite zone, pentru organizarea de coridoare pentru refugiați.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *