Rezultat surprinzător la alegerile pentru Primăria municipiului Ploiești. Deputatul independent Mihai Polițeanu a revendicat, într-un mesaj pe Facebook, victoria în cursa pentru fotoliul de edil al orașului.

Dragi ploieșteni, vă mulțumesc pentru că vă pasă de orașul nostru. Sunt copleșit și onorat de încrederea pe care mi-ați acordat-o! Această victorie vă aparține. Ați îngenuncheat un sistem corupt, osificat de trei decenii la conducerea Ploieștiului”, a transmis Polițeanu, conform B1TV.

El și-a felicitat echipa care a reușit „un miracol nemaiîntâlnit la nivel național” arătând că „o echipă de cetățeni onești și determinați poate trezi la viață o comunitate care să privească spre viitor cu speranță”.

De astăzi sunt primar ales al Ploieștiului, din octombrie noul primar al Ploieștiului”, a mai scris deputatul independent pe rețeaua socială.

Fost președinte USR Prahova, începând din decembrie 2020 Mihai Polițeanu este deputat, iar din octombrie 2022 și-a continuat activitatea în Parlament ca deputat independent. El este licențiat în Filosofie la Universitatea București și are un masterat în Studii ale Naționalismului de la Universitatea Central Europeană.

Rezultatele oficiale urmează să fie validate de birourile electorale competente după centralizarea tuturor proceselor verbale din municipiul Ploiești.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *