Primarul comunei gorjene Căpreni, Emil Cătănoiu, considerat cel mai longeviv edil din țară după 34 de ani de mandat, a pierdut alegerile locale la o diferență de doar două voturi, potrivit numărătorii parțiale.

Cătănoiu, care a candidat din partea PSD pentru al nouălea mandat, a fost învins de Radu Bîrdăcel, managerul zonal pe sud-vestul României al rețelei de fast-food-uri Spartan din Târgu Jiu, scrie gorjonline.ro.

Potrivit rezultatelor parțiale, Bîrdăcel a câștigat scrutinul din comuna Căpreni cu doar două voturi în plus față de cele obținute de primarul în funcție, Emil Cătănoiu.

Acesta din urmă conducea administrația locală din Căpreni din anul 1989, fiind considerat unul dintre cei mai longevivi primari din România, în Gorj.

Rezultatele finale urmează să fie validate de birourile electorale, după centralizarea tuturor proceselor verbale din comună.

Această înfrângere surprinzătoare la o diferență infimă de voturi pune capăt uneia dintre cele mai longevive cariere de edil local din ultimele decenii în România.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *