Primarul în funcție al Sectorului 6, Ciprian Ciucu (PNL), a obținut o victorie zdrobitoare în alegerile locale, reușind cel mai mare scor din Capitală, potrivit numărătorii paralele.

Ciucu a câștigat un nou mandat, cu 75,3% din voturi, învingându-și contracandidații la o diferență uriașă. Acesta a obținut cea mai evidentă victorie a unui candidat la primăriile de sector din București.

Pe locul secund s-a clasat candidata Alianței Dreapta Unită (ADU), Mihaela Ștefan, cu 11,5% din voturi. În timp ce Monica Iagăr a terminat pe ultima poziție, cu un scor de 6,08%.

Practic, în Sectorul 6 nu a existat o reală contracandidatură pentru Ciprian Ciucu, diferența față de următorul clasat fiind una fără precedent pentru alegerile locale din Capitală, transmite B1TV.

Rezultatele oficiale urmează să fie validate și centralizate de Biroul Electoral de Circumscripție Sectorului 6, după care va fi decisă componența viitorului Consiliu Local.

Vă mulțumesc! Voi face tot ce pot eu pentru ca și în următorii ani să mă ridic la înălțimea încrederii dumneavoastră!” a spus Ciucu pe Facebook, imediat după aflarea primelor estimări la vot.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *