Minciunile lui Cîțu. Sorin Grindeanu îl acuză pe premierul României de minciună cu privire la prezentarea datelor economice românești. Sorin Cîțu este un „băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni” consideră prim-vicepreședintele PSD.

Minciunile și postările triumfaliste” nu țin loc de măsuri de sprijin al mediului de afaceri afectat de pandemie, precum nici de soluții pentru milioanele de români care se confruntă cu prețuri tot mai mari la utilități, combustibil și alimente, spune Sorin Grindeanu

Ceea ce nu înțelege deloc Florin Cîțu este că minciunile și postările triumfaliste de băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni nu țin loc nici de măsuri de sprijin al mediului de afaceri afectat de pandemie, nici de soluții pentru milioanele de români, cu venituri înghețate, dar cu prețuri din ce în ce mai mari la utilități, combustibili și alimente.

P.S. Cât au fost «socialiștii» la guvernare, FMI-ul nu a pus România alături de economiile africane…”, a scris Sorin Grindeanu pe contul său de Facebook, citat de B1TV.

Minciunile lui Cîțu. Grindeanu i-a dat replica după ce premierul a afirmat că România are astăzi a șasea inflație la nivelul Uniunii Europene, deși în vremea guvernării „socialiste” conducea „topul rușinii în UE”.

În guvernarea PSD România a avut cea mai mare rată a inflației din UE 3 ani la rand. Mai clar, România a condus topul rușinii în UE 3 ani la rand când a fost guvernată de socialiști. Rata inflației în guvernarea PSD a ajuns la 5.4%. Nici până azi psd-istii nu și-au cerut scuze în fața românilor pentru o astfel de «performanță». Cine știe, poate astăzi este ziua în care își vor cere scuze”, spunea prim-ministrul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *