Denis Monastirski

Ministrul Interne al Ucrainei, Denis Monastriski, și-a pierdut viața în incidentul de miercuri, în urma căruia un elicopter s-a prăbușit în orașul Brovary din regiunea Kiev. Alături de el și-au mai pierdut viața adjunctul său și un secretar de stat, dar și civili, printre care și copii.

Șeful Poliției Naționale a Ucrainei, Igor Klimenko, a confirmat informația privind decesul ministrului de Interne, Denis Monastriski (42 de ani). Potrivit lui Igor Klimenko, în accident au murit ministrul de Interne, prim-adjunctul său și un secretar de stat.  În total, au fost 16 victime, inclusiv doi copii. Nouă dintre cei care și-au pierdut viața se aflau în elicopter.

Anunțul a fost făcut de autoritățile ucrainene, care au precizat că alături de ministru se aflau adjunctul său, Evgheni Yenin, și ați oficiali.

Un elicopter s-a prăbușit miercuri dimineață lângă o grădiniță și o clădire rezidențială din orașul ucrainean Brovary din regiunea Kiev, potrivit Oleksiy Kuleba, șeful administrației militare regionale Kiev.
120 de caractere.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *