Mircea Badea cel mai prost om. Într-un moment de sinceritate, realizatorul emisiunii „În gura presei” a spus despre el însuși că este „cel mai prost om”. Evident, Mircea Badea a încercat o autoironie.

Mircea Badea a declarat marți seară, în platoul Antena 3, că este „cel mai prost om” pe care-l cunoaște. Mircea Badea a făcut, de asemenea, referire la Klaus Iohannis și la PNL, relatează B1TV.

 „Eu susțin Partidul Național Liberal, nici n-am cum altfel că sunt urmașii lui Brătianu. Mi se pare absolut fabulos cum un partiduleț de 20% în forțaj și-a subordonat o țară întreagă. Asta e foarte tare, e foarte instructiv și mulțumesc Partidului Național Liberal că mă instruiește.

Eu am învățat foarte multe. Eu sunt foarte prost. Sunt cel mai prost om pe care îl cunosc, în măsura în care mă pot autocunoaște și vreau chiar să mulțumesc președintelui Klaus Werner Iohannis care mi-a predat cele mai importante lecții despre români. Aveam cu totul alte percepții, greșite, și dânsul, pas cu pas, m-a ghidat pe drumul iluminării intelectuale și acum pot să spun că mi se ia ca o beznă de pe ochi, cum ar fi spus Marin Sorescu, și încep să deslușesc încheieturile lucrurilor și ale românismului. Sunt foarte încântat de asta!”, a spus Mircea Badea, în emisiune.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *