MjAmaGFzaD01OTY2MmFlN2NlY2UwOWMzY2M0ZTNjMzA1MWE1Nzk2Yg.thumb

„Monștrii sunt monștri” – este unul dintre mesajele agresive pe care Andrew Tate i le-a trimis unei femei care l-a acuzat de viol în urmă cu câțiva ani. Într-un alt mesaj, el îi spunea femeii: „Sunt unul dintre cei mai periculoși bărbați de pe planeta asta”, scrie Insider.

Mesajele au fost obținute de jurnaliștii de la Vice News. În 2013, Andrew Tate a fost acuzat de o femeie că a violat-o și a fost anchetat între 2015 și 2019. În cele din urmă, Tate nu a ajuns să fie trimis în judecată pentru viol, deși femeia care l-a acuzat spune că le-a pus la dispoziție anchetatorilor britanici telefonul care conține mesajele text și audio pe care jurnaliștii le-au obținut acum de la aceasta. În mesajele făcute publice miercuri de Vice, Tate o amenință pe femeie: „Îmi place să te violez”, „Monștrii sunt monștri. Când ești sub controlul meu, fac tot ce vreau.”  Femeia, care a vorbit cu jurnaliștii sub pseudonimul Amelia, a povestit că ea și Tate se cunosc din 2009 și că au ieșit împreună în 2013. În prima noapte în care el a dus-o la în apartamentul lui, a fost violată pentru că refuzat să întrețină relații sexuale cu el. „M-am ridicat și m-am uitat la el întrebându-l: Ce s-a întâmplat?’. Iar tipul pur și simplu mi-a zis: Doar dezbat dacă ar trebui să te violez sau nu”, a povestit Amelia. Ea a spus că Tate a strangulat-o și violat-o după acest moment, spunându-i că este „proprietatea” lui și întrebând-o „cui îi aparții?”. Tate a făcut frecvent comentarii referitoare la faptul că femeile ar fi proprietatea bărbaților și a pledat pentru violența contra lor, în numeroasele sale înregistrări video care au fost răspândite de fanii și abonații săi de la „Hustler Academy”, seria sa de cursuri online.

Șase luni mai târziu, femeia a făcut plângere la poliție și a fost contactată de polițiști din Hertfordshire, care căutau dovezi în ancheta privindu-l pe Tate. Atunci, ea le-a predat telefonul cu mesaje de la Andrew Tate, primite după agresiune, scrie Vice. „Sunt o persoană rea fiindcă mi-a plăcut tot mai mult când ție îți plăcea tot mai puțin? M-a excitat. De ce sunt așa?”, spune Tate într-unul din mesaje. „Am vrut să te pun la podea și să te oblig să faci lucruri care nu îți plac”, adaugă el. „Nu ți-a plăcut că mă gândeam că pot să îți fac ce vreau. E ce e. Sunt cea mai deșteaptă persoană de pe planeta asta nenorocită”, mai spune agresorul. Într-un alt mesaj megaloman el i-a spus Ameliei: „Sunt unul dintre cei mai periculoși bărbați de pe planeta asta”. În cele din urmă procurorii britanici au decis în 2019 să renunțe la aducerea în instanță a cazului, declarând recent pentru Insider că nu au văzut „vreo șansă realistă pentru o condamnarev. Avocatul lui Tate nu făcut comentarii la o solicitare făcută de Insider.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *