Moțiunea împotriva lui Cristian Ghinea este dezbătută luni
Moțiunea împotriva lui Cristian Ghinea este dezbătută luni

Moțiunea împotriva lui Cristian Ghinea este dezbătută luni, în plenul Camerei Deputaților. Este o moțiune simplă depusă de PSD și numită „Cristian Ghinea, de la zero la abis!”, care va fi votată marți.

Calendarul pentru moțiunea împotriva lui Cristian Ghinea a fost anunțat luni de președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

Moțiunea simplă va fi dezbătută luni de la ora 16.00, iar votul va fi marți. (…) Opoziția a căutat sistematic să intre în subiectul Planului Național de Redresare și Reziliență și opinia mea este că folosesc acest instrument parlamentar, moțiunea simplă, pentru a exprima puncte de vedere și critici, după părerea mea, în mare parte nefundamentate, cu privire la PNRR”, declara liderul PNL, miercurea trecută.

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, îl critica în termeni duri pe ministrul Cristian Ghinea, în contextul în care Comisia Europeană a formulat o serie de observații cu privire la planul depus de România în 31 mai.

Apostolii incompetenţei de la USR mint cu nerușinare pentru a justifica urecheala Comisiei Europene pe PNRR! În disperarea lor fără margini, «oamenii noi» au ajuns să inventeze știri despre PSD! Ghinea, calmează-te: până și planul tău foarte prost va fi aprobat într-un final! Dar rușinea de a primi observații peste observații de la Comisie pentru că nu ești în stare să faci un document coerent nu ți-o ia nimeni! Stai liniștit, Ghinea… Până și tu vei trece clasa. Dar ca ultimul corigent. La toamnă! Când toate țările deja vor avea planurile aprobate și vor fi primit bani de la UE. Numai tu nu! Ghinea, lasă minciunile! Dă-ți demisia. Ești ZERO!”, afirma social-democratul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *