Natalitatea se prăbușește în România. Cauzele identificate de sociologi

Joi seara, intr-o emisiune de la Antena 3 a fost difuzata si o parte a discursului tinut de George Simion , liderul AUR, cu prilejul lansarii oficiale a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie. 

„Daca era dupa unii din presa ce vedeti voi aici spuneau ca e o inventie si ca noi suntem niste holograme. Astea sunt televiziunile mogulilor miluiti. Au venit unii la mine sa incerce sa imi spuna sa o las mai moale ca am crescut cam mult. I-am intrebat „cine sunteti voi?” si mi-au raspuns ca sunt stapanii lumii. Ia nu mai fiti voi stapanii lumii, pentru ca noi romanii nu ne-am uitat strabunii! Spiritele lui Vlad Tepes, lui Mihai Viteazul, lui Stefan cel Mare si Sfant si a lui Mircea cel Batran traiesc inca in adancul nostru, si ne dau puterea sa luptam pentru dreptate in tara noastra!

Suntem multi, uniti si puternici. Si avem aici cea mai tanara si capabila echipa. Avem un om pe care bucurestenii il vor vota. Il avem pe Mihai Enache, omul de AUR pentru Bucuresti.  Pe cine sa voteze bucurestenii?  Pe Burduja care a furat banii de la Bancorex? Sa voteze cu Dan Voiculescu care a furat banii securitatii prin Crescent? Sa voteze PUSL care foloseste bata politica televizata ca sa influenteze electoratul? Nu! Este timpul pentru o noua clasa politica”, a spus Simion, moment in care imaginile s-a intrerupt brusc , citat de Aktual 24.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *