Nelu Tătaru a atacat dur PSD în privința moțiunii de cenzură
Actualitate

Nelu Tătaru a aruncat cu săgeți către PSD: Tocmai factorii politici care au bagatelizat pandemia depun astăzi moţiune de cenzură

Nelu Tătaru a atacat dur PSD acuzându-i că tocmai ei depun moțiunea de cenzură, deși în trecut au „bagatelizat” evoluția pandemiei și au îndemnat la „nesupunere”. Nelu Tătaru respinge categoric această încercare a politicului de a profita de o situație medicală.

„Moţiunea de cenzură e un instrument politic într-un anumit context politic. Nu cred că era nici contextul şi nu cred că trebuia folosit acest instrument fără a avea o bază reală. Să spun plastic ‘hoţul strigă hoţul’. Suntem într-o fază a pandemiei prelungită. Contextul politic a grăbit un pic şi momentul în care noi trebuia să fim axaţi doar pe medical. S-ar părea că unii fură startul, dar fură inconştient acest start, în condiţiile în care ne jucăm cu sănătatea românilor. Dacă în această pandemie am trecut prin momente în care toată lumea a participat, a mers pe un făgaş normal, s-au trezit câţiva factori politici să bagatelizeze aceste momente, să îndemne la nerespectare, la nesupunere, la nerecunoaştere şi tocmai acei factori politici depun astăzi moţiune de cenzură”, a declarat Nelu Tătaru luni seară, la Realitatea Plus.

Nelu Tătaru a atacat dur PSD. Ministrul Sănătății a mai spus că nu este normal ca politicul să profite de această situaţie medicală în care se află românii, „doar pentru a câştiga un congres sau de dragul unor voturi la alegerile din septembrie”.

„Am trăit trei săptămâni fără nişte pârghii prin care noi, ca sistem medical, să putem gestiona o pandemie, iar acum ne trezim în acest moment politic pe care îl gestionăm, cel puţin noi ca şi Guvern, tot medical. Suntem într-un moment medical, haideţi să rămânem într-un moment medical. Politicul, doar pentru a câştiga un congres sau de dragul unor voturi la alegerile din septembrie, nu poate accede pe sănătatea românilor”, a conchis Nelu Tătaru, cu referire clară la congresul PSD și alegerile din 27 septembrie.

Related posts

Marcel Ciolacu va avea contracandidați pentru șefia PSD. Cine se pregătește să-l înfrunte

Constantinescu Gabriel

Elena Tudor

Andreea Cristescu

Când se va vota moțiunea de cenzură. Marcel Ciolacu a făcut anunțul

DOICIN CRISTIAN VASILE

Andreea Cristescu

Andrei George Trocan

George Dumitrescu

Nelu Tătaru a explicat mecanismul de alocare al vaccinului anti-COVID pentru România

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment