Nelu Tătaru este suspect de coronavirus, după ce participat la o emisiune
Nelu Tătaru este suspect de coronavirus, după ce participat la o emisiune

Nelu Tătaru este suspect de coronavirus, după ce participat și el la emisiunea lui Silviu Mânăstire, confirmat pozitiv. Ministrul sănătății a afirmat că se izolează de luni la birou și face o testare contracost.

UPDATE. Testul de coronavirus este negativ, însă demnitarul va sta în izolare până vineri, ca o măsură suplimentară de precauție.

„Nici eu nici premierul nu suntem contacți direcți, va urma o autoizolare la birou și testări contra cost”, a declarat Nelu Tătaru pentru PS News.

Nelu Tătaru este suspect de coronavirus, după ce participat la o emisiune. Premierul Ludovic Orban şi-a suspendat în această dimineaţă toate activităţile programate pentru luni, din cauza unei suspiciuni de infectare cu SARS-CoV-2. Acesta a participat săptămâna trecută la o emisiune alături de jurnalistul Silviu Mănăstire, testat pozitiv cu coronavirus. După premierul Orban, miercuri și joi, invitații jurnalistului au fost Nicușor Dan și Nelu Tătaru.

Premierul Ludovic Orban a solicitat luni dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Totuși, premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane, a transmis Guvernul.

Și Nicușor Dan a fost invitat în aceeași emisiune și s-a aflat zilele acestea în prezența premierului Ludovic Orban, dar primarul ales al Capitalei își continuă activitatea normal, dar se va testa, a anunțat el, potrivit publicației Știri pe Surse.

„Nu intru în definiţia contactului, dar în cursul zilei de azi o să mă testez. Nu am obligaţia legată de a mă izola. Nu fac teoria definiţiei de caz. În acest moment legea nu mă obligă la nimic. Eu, în mod voluntar, voi merge să mă testez”, a declarat Nicuşor Dan, la un eveniment la care a participat luni, la Ministerul Fondurilor Europene.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *