Nicolae Ciucă, a confirmat marţi că PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale. În cadrul unei întâlniri la Buzău, Ciucă a subliniat că PNL are o colaborare solidă cu PSD la guvernare, dar va merge în alegeri cu candidat propriu.

„PNL va avea candidat la prezidenţiale. Avem o colaborare foarte bună cu PSD la guvernare…”, a afirmat Nicolae Ciucă în cadrul evenimentului de lansare a candidaţilor liberali pentru alegerile locale din judeţul Buzău, conform Agerpres.

Ciucă a confirmat că va exista un candidat din partea PNL la alegerile prezidenţiale, fără a dezvălui un nume specific. De asemenea, el a negat existenţa unor discuţii cu PSD privind propunerea unui candidat comun, transmite B1TV.

În timpul conferinţei, preşedintele PNL a îndemnat membrii filialei PNL Buzău să păstreze un contact constant cu electoratul pentru a redobândi încrederea în clasa politică.

Am solicitat să avem acea simţire a realităţii, avem nevoie de simţul realităţii pentru că până la urmă datoria noastră este să facem politică pentru oameni. Nu putem să facem politică pentru oameni dacă nu avem şi nu menţinem permanent contactul cu realitatea, nu avem dialog cu cetăţenii, nu facem în aşa fel încât să redobândim încrederea politică în ceea ce înseamnă decidenţii politici în ţara noastră”, a subliniat Nicolae Ciucă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *