Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a subliniat vineri, în contextul depunerii la Biroul Electoral Central a listei cu candidații coaliției PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare, că reprezentanții celor două partide au o misiune clară: să reprezinte interesele României la Bruxelles, arată B1TV.

Este o listă care include atât europarlamentari cu experiență, care și-au desfășurat activitatea în Parlamentul UE, cât și persoane noi.

Practic, este o echipă pe care am asumat-o împreună pentru a ne duce la capăt angajamentul de a continua cu aceeași responsabilitate să asigurăm stabilitatea guvernării și dezvoltarea României.

Această echipă are misiunea de a merge la Bruxelles nu pentru un partid, nu pentru PSD, nu pentru PNL. Are misiunea să meargă la Bruxelles pentru România, pentru cetățenii României, pentru a face tot ceea ce le stă în putință să continuăm acest proces de dezvoltare cu fonduri europene, așa cum s-a realizat în ultimii 17 ani și putem cu toții să vedem acest lucru. Acești bani vor continua să fie folosiți pentru a dezvolta comunitățile locale, pentru a îmbunătăți infrastructura rutieră și feroviară, pentru a aduce îmbunătățiri în domeniile educației și sănătății, care reprezintă priorități pentru toate partidele politice.

Am mare încredere în acest demers și sunt convins că și cetățenii României văd în această listă comună un angajament al celor două partide pentru România”, a declarat Nicolae Ciucă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *