Dan Diaconescu are voie să-și petreacă Paștele în Bulgaria. Judecătorii i-au permis să părăsească țara, dar mai are o problemă
Dan Diaconescu are voie să-și petreacă Paștele în Bulgaria. Judecătorii i-au permis să părăsească țara, dar mai are o problemă

Dan Diaconescu vrea să-și petreacă Paștele în Bulgaria iar judecătorii i-au dat voie. Dan Diaconescu, fost realizator TV și președinte al PPDD, acuzat de infracțiuni de act sexual cu un minor, a primit permisiunea de la Judecătoria Constanţa să părăsească țara pentru o perioadă de 11 zile, în Bulgaria.

Totuși, decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 48 de ore de la comunicare, ceea ce înseamnă că Diaconescu nu se poate gândi încă la ce își pune în bagaje.

Încuviinţează părăsirea teritoriului României de către inculpatul D.C.D. (…), aflat sub măsura controlului judiciar, pentru a se deplasa în Bulgaria (Nisipurile de Aur), în perioada 28.04.2024, ora 08:00 -08.05.2024, ora 22:00, pe traseul municipiul Bucureşti – Giurgiu, Giurgiu – Ruse – Nessebar şi retur”, se arată în minuta instanţei, potrivit PsNews.

Diaconescu este judecat pentru comiterea infracțiunilor de act sexual cu un minor în formă continuată și folosirea prostituției infantile în formă continuată. El este acuzat de fapte petrecute în noiembrie 2020, când ar fi întreținut raporturi sexuale și acte sexuale orale consimțite cu o persoană vătămată, care avea la acel moment 15 ani și 4 luni, contra sumei de 300 de lei, în timp ce se aflau în camera unui hotel din București.

De asemenea, Diaconescu este acuzat de fapte petrecute în septembrie 2020, când ar fi întreținut raporturi sexuale și acte sexuale orale consimțite cu persoana vătămată, care era minoră și practica prostituția, contra sumei de 800 de lei, în timp ce se aflau în camera unui hotel din stațiunea Olimp din județul Constanța.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *