Întreținerea aproape se va dubla pentru bucureșteni din această iarnă

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, va primi o listă de obiective pe care va trebui să le îndeplinească în următoarele 6 luni, pentru a mai avea sprijinul PNL, a spus Sebastian Burduja, într-un interviu pentru Digi24.

„Aceste puncte vor fi prezentantate public și este normal ca activitatea primarului pe care noi l-am susținut să fie evaluată”, a spus el.

Sectorul 6 Două eleve din București au ajuns la spital după ce au fost lovite pe trotuar de o mașină Imagini virale cu un polițist bătut de trei bărbați în plină stradă Nicușor Dan, despre lipsa căldurii din case: Când e cald afară se pierde, când e frig tot se pierde Un șofer s-a comportat exact ca un pieton, deși se afla la volanul mașinii Un bărbat și-a înscenat răpirea Petarde vânătorești, vândute oricui pentru distracție, în piețele din București Tânăr surprins în timp ce sare din autobuz pe geam, în București Un tramvai Imperio s-a defectat la câteva ore după ce a fost pus în circulație Președintele PNL sector 1, Sebastian Burduja, îl critică pe Primarul General pentru că s-a apucat târziu de proiectele importante, dar și pentru că blochează dezvoltarea Bucureștiului. Spune că așteaptă de 6-7 luni pentru un aviz de reabilitare a căii de acces în ministerul Digitalizării.

„În 6 luni nu poți muta munții, dar poți da drumul la proiecte de care Capitala are nevoie. De exemplu, termoficarea a durat mult până când a început să se rezolve, de asemenea problema marilor parcuri, problema curățeniei, Bucureștiul arată rău. Mai mult decât atât, noi ce-am constatat la primăria Generală, o lentoare mare a proiectelor administrative. Inclusiv a celor simple, reabilitarea unei fațade. Durează luni și luni de zile. Inclusiv la Ministerul nostru avem o speță în care încercăm să reabilităm partea de intrare, bariera și ghereta paznicului, dacă vă puteți imagina, și de 6-7 luni de zile așteptăm o hârtie de la Primarul General. Sunt lucruri simple, dar nu poți bloca dezvoltarea printr-o lipsă de eficiență administrativă”, susține Burduja.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *