Image default
Actualitate

Nicușor Dan, replică pentru Firea: Continuă să fie dominată de nervi și resentimente

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, precizează că fostul primar Gabriela Firea continuă să fie dominată de nervii și resentimentele cu care a condus Primăria și îi recomandă să dea lumea în judecată pe banii ei, dacă vrea să facă scandal și ca ex-primar, să fie pe baricade pentru o închipuită „onorabilitate”.

Nicușor Dan, replică pentru Firea: Continuă să fie dominată de nervi și resentimente

Nicușor Dan precizează, într-o postare pe Facebook, că primăria condusă de Firea a dat în judecată nu doar instituții de presă, ci și persoane fizice și a cerut daune imense, de peste 1 milion de euro.

„În mintea Gabrielei Firea, Primăria Capitalei se confunda cu propria ei persoană. A fost un delir de grandoare care a durat patru ani, care s-a combinat cu risipă și corupție și a costat foarte mult bucureștenii. Primăria Municipiului București a fost luată ostatică în războaiele Gabrielei Firea, în nesfârșita ei campanie de imagine și în scandalurile pe care periodic le-a provocat. Ieșim acum din această paradigmă, pentru a avea o primărie normală, interesată de soluții și nu de conflicte”, susține Nicușor Dan, primarul Capitalei.

Postarea primarului general Nicușor Dan:

Gabriela Firea continuă să fie dominată de nervii și resentimentele cu care a condus Primăria. Dacă vrea să facă scandal și ca ex-primar, să fie pe baricade pentru o închipuită „onorabilitate”, îi recomand să dea lumea în judecată pe banii ei. Primăria Capitalei a ieșit din stupidele războaie cu presa în care a angajat-o fostul primar și e foarte bine așa. Avem treburi mai importante de făcut.

Dan: În mintea Gabrielei Firea, Primăria Capitalei se confunda cu propria ei persoană.

„Sunt de subliniat însă două lucruri privind aceste procese lansate de Gabriela Firea.

Primul e acela că au fost date în judecată nu doar instituții de presă, ci și persoane fizice, și s-au cerut daune imense, de peste 1 milion de euro. Asta arată clar intenția de a intimida presa și de a descuraja orice jurnalist să critice primarul sau primăria.

P.S. Cât despre sfetnicul său procesoman, domnul Aurelian Bădulescu, lăsat să mai otrăvească atmosfera în CGMB cu aceleași metode, îl anunț că nu mă intimidează plângerile penale mincinoase și că va suporta și el rigorile legii privind denunțurile calomnioase, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Related posts

Gabriela Firea profită de pandemie și își face imagine

Alina Angelescu

Gabriela Firea: „E bine că, în sfârşit, rezultatele mandatului meu sunt puse în evidenţă chiar de actualul primar”

Andrada Ionescu

Gabriela Firea, numărul 1 pe listele PSD la alegerile parlamentare. Și Marcel Ciolacu va candida

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment