Nicușor Dan ar trebui să demisioneze cât mai repede, cere Ciolacu
Nicușor Dan

Nicușor Dan ar trebui să demisioneze cât mai repede, pentru că problemele bucureștenilor cu apa caldă și căldura nu și-au găsit rezolvarea, spune Marcel Ciolacu. Oamenii trebuie să fie lăsați să își găsească un viceprimar care să conducă primăria, consideră liderul PSD.

Nicușor Dan nu are capacitatea de a conduce administrativ Capitala României și de aceea trebuie să se retragă, a spus Marcel Ciolacu, duminică seara într-o emisiune TV, citat de PsNews.

Tu te interesezi de căldura bucureştenilor pe 10 noiembrie? Tu în noiembrie te trezeşti? Să sune Ciolacu. E o incoerenţă, are excedent în septembrie de 200 de milioane de lei şi cere ajutor la guvern. O să avem discuţia în coaliţie, dacă premierul doreşte să aibă această discuţie, nu e în atribuţiile mele”, a spus Ciolacu, după ce primarul Capitalei i-a cerut să vorbească cu Ministrul de Finanţe pentru a rezolva problema termiei în Bucureşti.

„Din punctul meu de vedere, îmi menţin părerea, cel mai bine este să îşi dea demisia, să lase bucureştenii să găsească un viceprimar. Nu are capacitatea de a conduce administrativ Capitala României, nu are ştiinţa necesară” a mai spus Ciolacu.

„Faţă de partenerii mei de la PNL, îi invit să recunoască că au greşit că l-au susţinut pe Nicuşor Dan”, a adăugat el.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, declara săptămâna trecută că îl roagă pe preşedintele PSD să dea telefon la ministrul de Finanţe, Adrian Câciu, astfel încât să rezolvăm problema cu datoria restantă pentru Termoenergetica. Nu cerem mai mult decât s-a dat celorlalte localităţi din România, a mai afirmat primarul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *