Image default
Actualitate

„Nu visez la Primăria Generală”, spune Piedone

„Nu visez la Primăria Generală”, a ținut să precizeze primarul sectorului 5, într-o postare pe Facebook. Acuzat de mulți că își filmează acțiunile pentru a-și face imagine, Cristian Popescu Piedone spune că nu este interesat să ajungă mai sus.
Dealtfel, Piedone recunoaște că în sectorul 5 e haos și se declară dezamăgit de echipa sa.
„În jurul centrelor de prim ajutor amplasate în Sector… e haos! Iarba cea verde (sădită și întreținută pe bani publici) nu mai e verde! Am bănci devalizate de cetățeni fără pic de respect pentru comunitate! Am mizerie stradală… Am directori care nu-mi răspund când sunt apelați prin stație… Nici Poliția Locală nu mai raspunde prompt! Sefii primăriei au nevoie, pare-se, doar de ton ridicat, ca să se miște din birouri! Au nevoie să mă vadă nervos!!! De ce așa… nu inteleg!!! Sunt atât, atât de dezamăgit”, a scris primarul sectorului 5 pe pagina sa de Facebook.
„NU! NU visez la Primăria Generală!!! Iar la Cotroceni… Doamne ferește! NU!!!! Dacă voi reuși să fac treabă în Sectorul 5, voi continua aici cât mă vor tine zilele, cât va dori bunul Dumnezeu! Altfel… mă retrag, desigur!”, a precizat Cristian Popescu Piedone.

Citește pe aceiași temă

Angajați ai primăriilor din sectoarele 5 și 6, infectați cu COVID-19

Andreea Cristescu

Primarii sunt preocupați de reînceperea cursurilor în școlile și grădinițele din București. Unde sunt cele mai mari probleme?

Andreea Cristescu

Piedone: Depozitele Economat Sector 5 SRL, un fel de grota lui Aladin

Andreea Cristescu

Lasă un comentariu