Gata cu jungla! Este mesajul transmis de primarul sectorului 5 celor care tulbură liniștea celor care locuiesc în această zonă. Cristian Popescu Piedone le-a pus gând rău infractorilor din sectorul pe care îl conduce.
Poliția Locală Sector 5 a efectuat, joi seară, o razie în mai multe zone rău famate din Sectorul 5. Obiectivele acestei acțiuni au fost prevenirea și combaterea comportamentului antisocial. Au fost vizate în special zonele Zăbrăuți, Livezilor și Iacob Andrei, cunoscute pentru încălcarea normelor de conviețuire socială.
În urma acțiunii, au fost legitimate 30 de persoane și au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a amenzilor a fost de  10.500 de lei, după cum urmează:
– 9 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea Legii nr. 61/1991, cu amenzi în valoare de 4.500 de lei;
– 3 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea H.C.G.M.B. nr. 120/2010, cu amenzi în valoare de 6.000 lei.
Poliția Locală Sector 5 va întreprinde pe viitor astfel de acțiuni, din ce în ce mai des, pentru a spori climatul de siguranță și confort din sector.

Piedone: Nu vă rog nimic! Vă recomand doar să respectați buna conduită civică

„Primesc mesaje și clipuri video despre diverse acte de vandalism. În cutare zona se vând substanțe psihotrope! Droguri, da! Pe străzile cutare se fac liniuțe în miezul nopții! Colo si dincolo afișăm prostituția! În zona X s-a distrus, efectiv, gardul unui loc nou de joacă! Într-altă parte a fost jucată în picioare o bancă! Au fost furate catalizatoare, au fost devalizate locuri de joacă, de recreere! Alte zone proaspăt salubrizate au fost murdărite peste noapte cu mult, mult gunoi!
Măi băieți! Mă adresez vouă! Atenție!!! Mare, mare atenție!
Polițiștii noștri v-au reperat! Avem camere de supraveghere stradală! Nu stiați? Aflați acum!
Poate că unii teribiliști ați fost norocoși de data asta! Data viitoare… s-ar putea ca NOI, Poliția Locală, Primăria să avem o zi/noapte bună!
Nu vă rog nimic! Vă recomand doar să respectați buna conduită civică! Și mai ales… vă recomand să respectați Poliția Locală!
Colaborăm perfect cu Poliția Națională și cu Jandarmeria!
Nu vă bateți joc!!!
Lui Piedone nu-i plac teribiliștii! Faceți glume, că viața merită bucurie! Distrați-vă! Cântați, dansați, iubiți-vă!
Dar nu distrugeți!
Nu tulburați viețile celor care nu sunt ca voi!
Nu deranjați Sectorul 5!
Nu-l murdăriți, nu-l stresați!
În zilele următoare, pentru distrugerile provocate și comportamentul inadecvat… veți primi amenzi! Dacă veți continua show-ul… vom continua și noi să întocmim amenzi!
Nu faceți ambiții! Poliția locală este peste tot!
Dacă i-ați considerat inexistenți 25 de ani… v-ați păcălit!
Sunt aici! Vă pot fi amici, dar și… inamici!
În numele polițiștilor locali din Sectorul 5, vă transmit vorbele acestea eu, Piedone!
Gata cu jungla, dragilor!”, a punctat primarul sectorului 5.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul