simion222

Nunta liderului AUR, George Simion, se anunță a fi o mare petrecere. Mirii vor avea mii de invitați, iar întreaga petrecere va fi achitată din donații. Simion a explicat că invitații vor avea acces la petrecere pe bază de brățări, exact ca la festivaluri.

George Simion, membru al Camerei Deputaților din Parlamentul României, se va căsători pe 27 august 2022 cu iubita sa, iar petrecerea va avea loc în aer liber. Întregul eveniment este organizat de o echipă de profesioniști, iar invitații vor intra pe bază de brățară.

„Cei care s-au înscris deja, vă rugăm să ridicați brățările până duminică pentru a vă ușura accesul în zona nunții noastre”, a scris George Simion pe Facebook.

George Simion a ales ca nunta sa să fie una ieșită din comun la care să participe toți românii care îl simpatizează. Astfel, deputatul a apelat la o firmă de profesioniști pentru a se asigura că vor fi prezenți toți cei care își doresc să-i fie alături, toți cei care îl admiră. Doritorii care nu au cu ce să ajungă vor avea la dispoziție autocare și vor primi brățări ca la festival pentru a intra la marele eveniment.
„În momentul de față sunt aproximativ 10.000 de oameni care s-au înscris, din ce am vorbit cu organizatorii. Pentru că evenimentul este realizat de o echipă de organizatori profesioniști. E ca un festival în are liber. Este o curbă a înscrierii participanților. În primă fază vin cei foarte interesați, după se ponderează înscrierile. Iar undeva cu două săptămâni înainte, reîncepe o curbă ascendentă. Ne așteptăm pe la 15.000 – 20.000 de oameni, așa a fost gândit.’, a declarat George Orbean, consilierul lui George Simion.

„Totul este dispus în interiorul unui perimetru, un câmp din vecinătatea unui resort. Evenimentele acolo vor avea loc. Lângă scenă și o zonă de servire a produselor alimentare. Nu își va cumpăra nimeni nimic. Toți oamenii care vin primesc mâncare și băutură din partea organizatorilor. Nu sunt foarte mari cheltuielile. Sau nu așa mari pe cât par. Nu va fi un meniu extraordinar de complex. Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin. Totul e gândit ca o petrecere câmpenească.

Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment. Iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați. Ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă.’, a mai spus George Orbean, consilierul lui George Simion.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *