Sunt pregătiri intense pentru nunta anului din politică. Nu mai puțin de 8000 de oameni au confirmat deja că îi vor fi alături lui George Simion în cea mai importantă zi din viața lui. Organizatorii pun la punct ultimele detalii pentru nunta liderului AUR, relatează postul de televiziune România TV.

Startul petrecerii va fi dat pe 26 august cand George Simion se va casatori civil cu Ilinca Munteanu. Pe 27 august este ziua cea mare pentru ca atunci George Simion îşi va uni destinul cu Ilinca.

Mirii şi naşii vor fi cazaţi la Căsuţa Căluşarilor. Este o căsută veche de 200 de ani, are trei camere, şi preşedintelui AUR i-a plăcut mult când a vizitat.

România TV a obţinut detalii şi despre vestimentaţia pe care o va purta George Simion. Pentru cununia religioasă, mirele a ales un costum vechi de peste 100 de ani. Şi vestimentaţia miresei va fi în acelaşi ton.

Pentru distracţia invitaţilor, vor fi amplasate în aer liber trei scenepe care vor cânta mai mulți artiști, printre care și una dintre cele mai îndrăgite voci ale momentului, Theo Rose.

„Toți artiștii care ne sunt prieteni: taraful lui Tudorel Pană, nepot al vestitului violonist, sper să reușească, dar are o nuntă, Furdui Iancu, Theo Rose, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache pentru doamna Kovesi.”

Ilinca Munteanu, viitoarea soţie a lui George Simion, a terminat Dreptul la Universitatea Ecologică din București (2014-2018), obținând și un master în administrarea afacerilor la Universitatea București. În prezent este controlor financiar la o multinațională din Franța.

„Îmi doresc mult copii. Vreau șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a declarat politicianul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *